Adanalılar yayla ve yazlıklara gidince cadde ve sokaklar boş kaldı

Adana'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilenler, yayla ve yazlık evlerine gidince cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2024 11:23 GÜNCELLEME 17.06.2024 11:55 GÜNCEL
Adanalılar yayla ve yazlıklara gidince cadde ve sokaklar boş kaldı
Adanalılar yayla ve yazlıklara gidince cadde ve sokaklar boş kaldı

Adana'da Kurban Bayramı nedeniyle cadde ve sokaklar boş kaldı, kent adeta hayalet şehre dönüştü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava sıcaklığını 33 derece olarak ölçtüğü, nemle hissedilen sıcaklığın 37 dereceye yükseldiği kentte 9 günlük bayram tatilini fırsat bilenler, yayla ve yazlık evlerine gitmeyi tercih etti.

Kurbanlarını kesenler, tatil yerlerine akın etti. Normal günlerde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Seyhan ilçesi Fuzuli, Atatürk ve Ziyapaşa caddeleri sessizliğe büründü. Sıcak havalarda uğrak yerlerden olan Merkez Park ile Atatürk Parkı da boş kaldı.

Parkta içecek satan Erdal Kamuran, "Spor ve yürüyüş yapanlara su, çay ve kahve satarak hizmet veriyorum. Hava çok sıcak, vatandaşlar da tatile gitti. Buralarda kimse kalmadı. Siftah yaptım ancak önceki günlere göre epey sakin geçiyor" diye konuştu. 

KAYNAK : DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR