Tatil için gelmişti! Karadeniz'de kaybolan gençten üzen haber

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde serinlemek için girdiği denizde kaybolan İbrahim Kolcu için Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda cansız bedeni bulundu. Kolcu'nun cenazesi otopsi için İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2024 18:42 GÜNCELLEME 17.06.2024 20:54 GÜNCEL
Tatil için gelmişti! Karadeniz'de kaybolan gençten üzen haber
Tatil için gelmişti! Karadeniz'de kaybolan gençten üzen haber

Olay, dün saat 11.30 sıralarında Çayağzı sahilinde meydana geldi. Alesiyle tatil için Çorum'dan Akçakoca'ya gelen İbrahim Kolcu (16), serinlemek için denize girdi. İbrahim Kolcu, bir süre sonra dalgaların arasında kayboldu.

Ailesin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Sahil Güvenlik ekipleri kaybolan genci bulmak için denizden ve havadan arama çalışması başlattı.

Dünden itibaren devam eden arama çalışmaları sırasında Kolcu'nun cesedi kaybolduğu noktada 2 metre derinlikte bulundu.

Kolcu'nun cenazesi otopsi için İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

KAYNAK : DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Karadeniz ile şaka olmaz...maalesef...
    Cevapla
  • Bora 1 hafta önce Şikayet Et
    Aslında karadeniz tehlikeli değil yasak konan günlerde girmemek lazim kefken şile arası güvenli mavi bayraklı birçok köy var buralar tercih edilmeli açık denizlerse fırtınalı havalarda tehlikeli işte yasak dinlemeyince sonuç bu malesef uzman yüzüğü de olsan ozaman tehlikeli
    Cevapla
  • Yakamoz 1 hafta önce Şikayet Et
    Karadeniz çok tehlikeli, bu ısrar neden?
    Cevapla
  • sedat 1 hafta önce Şikayet Et
    o gün kaymakamlık denize girmeyi yasaklamıştı ... taksirat ... sen çorumdan kalk gel .. ..cenazen gitsin çoruma .. ALLAH cc sabırlar versin ailesine ..mekanı cennet olur inşaallah
    Cevapla
  • Mesken Sahibi 1 hafta önce Şikayet Et
    Yazık, girdaba girmiş.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR