Başıboş sokak köpeği motosikletli kadına saldırdı! Sözde hayvanseverlere sert tepki

Hatay'ın Samandağ ilçesinde motosikletiyle seyir halinde olan kadın, sahipsiz köpeğin saldırması sonucu yaralandı. Hayvanseverlere tepki gösteren yaralı kadın, 'Köpeklere sahip çıkacaksanız evinizde beslersiniz.' ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2024 20:27 GÜNCELLEME 18.06.2024 22:59 GÜNCEL
Başıboş sokak köpeği motosikletli kadına saldırdı! Sözde hayvanseverlere sert tepki
Başıboş sokak köpeği motosikletli kadına saldırdı! Sözde hayvanseverlere sert tepki

Atatürk Mahallesi Sait Karaali Sokak'ta yaşayan Sakine Aslan, motosikletle markete giderken bir köpeğin saldırısına uğradı.

Köpeğin ısırması sonucu bacağından yaralanan kadın, hastanedeki müdahalenin ardından taburcu edildi.

"KÖPEKLERE SAHİP ÇIKACAKSANIZ EVİNİZDE BESLERSİNİZ"

Aslan, yaptığı açıklamada, markete giderken köpeğin saldırdığını belirterek, "Bu sene köpeklerin yüzünden kaç kişi öldü? Buradan hayvanseverlere sesleniyorum; köpeklere sahip çıkacaksanız evinizde beslersiniz. Ben köpekler yüzünden mecbur muyum acı çekmeye?

"LÜTFEN BU KÖPEKLERE BİR ÇÖZÜM BULUN"

Samandağ Belediye Başkanı'na da sesleniyorum; lütfen bu köpeklere bir çözüm bulun. Gittikçe çoğalıyor bu köpekler. Çoluk çocuğa saldırıyor. 10 gün çalışamayacağım. Mağdur oldum." diye konuştu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • cufcuf 1 hafta önce Şikayet Et
    çözum reisin agzından cıkacak tek kelimeye bakar
    Cevapla
  • Sakin 1 hafta önce Şikayet Et
    O meşhur bilmemne com trend bilmemne yol..sayısız firma ithalatçı vs lobi yapıyor bence.Batı için iyi bir çalışma pıratiği ajanlar etki ajanları köpek vs üzerinden baskı yaparak taktik antreman yaptırıyorlar gizli servis ve istihbaratçılarına bizim üzerimizde.
    Cevapla
  • İNSANNN 1 hafta önce Şikayet Et
    Yahu köpeğin saldırısına uğrayan her bir insan hayvan hakları derneği ve bunları savunan kişiler hakkında yüksek tutarlarda maddi ve manevi tazminat davası açıksın ve köpeklerin yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlanması ve hüviyetimizden alıkonulması hakkında suç duyurusunda bulunalım onlarıda barınağa tıksınlar bizde rahat ederiz
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    itseverleri mama lobileri rüşvet veriyor suç işliyorlar. İnsan sever ler görev başına.
    Cevapla
  • ooooo 1 hafta önce Şikayet Et
    insanlara köpek kadar değer vermeyen Hayvan severler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR