Başkan Erdoğan'a hakaret etti, tutuklandı

Kırıkkale'de trafik polisine mukavemette bulunduğu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddia edilen alkollü sürücü tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2024 17:32 GÜNCELLEME 20.06.2024 17:35 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'a hakaret etti, tutuklandı
Başkan Erdoğan'a hakaret etti, tutuklandı

Kentte dün akşam polis ekipleri, T.Ö. isimli sürücünün alkollü araç kullandığı ve trafiği tehlikeye düşürdüğü ihbarı üzerine harekete geçti. Aracı, Atatürk Bulvarı Nokta Köprü altında durduran ekipler, yaptıkları kontrollerde sürücü T.Ö.'nün alkollü olduğunu tespit etti. İşlem yapıldığı sırada T.Ö. taşkınlık yapıp, trafik polisine mukavemette bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etti.

Bunun üzerine şüpheli, polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. T.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.



TUTUKLANDI

mniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tamer Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Ömer 3 ay önce Şikayet Et
    Daha dün biri ile tartıştık ..Sn..Başkan Erdoğa'na hakaret etti...karşılık verince Ben CHP üyesiyim dedi ..Bu sefer karşılığı daha da sert verince ben senle tartışamam dedi zaten tartışamazsın benle dedim....CHP üyesi olunca herhalde dedim CHP yönetimi sana git millete hakaret et demez ...
    Cevapla
  • tarık 3 ay önce Şikayet Et
    katil gaspçı vs dışarıda rahatça gezerken hakaret eden direk içeri alınıyor ve buna adalet deniliyor
    Cevapla
  • Adla 3 ay önce Şikayet Et
    Kendini bilmez cahil Cumhurbaşkani sana ne yapti Gece ğündüz caliṣanlar küfür ne demek Türk Milletide senin gibilere yapsa ne olur.
    Cevapla
  • ahmet 3 ay önce Şikayet Et
    içkili araba kullanıyorsan kanuna karşı geliyorsan ne olacaktı bu gibi insanları toplumdan soyutlamalılar kı toplum huzur bulsun
    Cevapla
  • sansar_ 3 ay önce Şikayet Et
    içiyor gidiyor eşini öldürüyor insanlara zarar veriyor sonra sarhoştum hatırlamıyom diyor bilinçli yapmıyor densin diye aslında alkoluyken suç işleyen veya suça karışan 3 katı ceza vermek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR