8 yaşındaki İrem Su gezmeye gelmişti... Feryatlar yükseldi!

Adıyaman'a, Kurban bayramı tatili nedeniyle gezmek için gelen 8 yaşındaki İrem Su İnan, dengesini kaybedip Atatürk Baraj Gölü'ne düştü. Küçük çocuk bir anda gözden kayboldu. Bir saat sonra İrem'in cansız bedenine ulaşıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2024 08:44 GÜNCELLEME 21.06.2024 08:51 GÜNCEL
8 yaşındaki İrem Su gezmeye gelmişti... Feryatlar yükseldi!
8 yaşındaki İrem Su gezmeye gelmişti... Feryatlar yükseldi!

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde, yürekleri yakan bir olay yaşandı. Kurban Bayramı nedeniyle ailesiyle gezmeye gelen İrem Su İnan, dün sabah saatlerinde Atatürk Baraj Gölü kenarında dolaşırken dengesini kaybedip suya düştü.

AİLESİ 112'Yİ ARAYIP YARDIM İSTEDİ

DHA'da yer alan habere göre İrem'in düştüğünü gören yakınları, küçük kıza ulaşamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

SUALTI ARAMA KURTARMA EKİBİ GELDİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, jandarma ve Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.

1 SAATİN SONUNDA CANSIZ BEDENİ BULUNLU

Dalgıç ekipler, 1 saatlik çalışmayla İrem'in cansız bedenine ulaştı. Yapılan incelemenin ardından İrem'in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Samsat Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Küçük kızın yakınları sinir krizi geçirip gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : DHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • imamoglu 3 ay önce Şikayet Et
    Türkiyede okullarda yüzme ögretilmeli. Austria da yüzme bilmeyen ögrenci yok. Ama dogru ögretmenlere kim ögretecek? Iste ben bos bos düsünüyom.
    Cevapla
  • Nisali 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin ailesine sabir verain
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    gemide tedbir yok
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR