Ekranda garip gureba edebiyatı, arkada lüks hayat... Fatih Portakal'dan şatafat yarışı

Daha önce İzmir Seferihisar’daki çiftliğine 3 kaçak bina inşa ettiği iddiasıyla gündeme gelen spiker Fatih Portakal’ın Sözcü TV’den astronomik meblağlar kazandığı belirtilirken, şatafatlı hayatını sosyal medya hesaplarna da yansıtıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2024 17:02 GÜNCELLEME 23.06.2024 17:12 GÜNCEL
Ekranda garip gureba edebiyatı, arkada lüks hayat... Fatih Portakal'dan şatafat yarışı
Ekranda garip gureba edebiyatı, arkada lüks hayat... Fatih Portakal'dan şatafat yarışı
  • HABER7

AK Parti iktidarını toplum nezdinde itibarsızlaştırmak için “israf”, “lüks”, “saray” gibi yaftalamalarla hedef alarak ekranda boy gösteren seküler muhalifler, “kamera arkasında” şatafattan ödün vermeksizin yaşamaya devam ediyor.

Daha önce İzmir Seferihisar’daki çiftliğine 3 kaçak bina inşa ettiği iddiasıyla adından söz ettiren spiker Fatih Portakal bu defa astronomik kazanç ve lüks hayatıyla gündemde.

GARİP GUREBA EDEBİYATININ KAMERA ARKASINDAKİ DUDAK UÇUKLATAN BEDEL

Ekonominin çok kötü olduğu, vatandaşların geçinemediği, borçların ödenemediği yönünde haberlerle Sözcü TV ekranlarında boy gösteren Fatih Portakal’ın, bu kanaldan yüksek meblağlar elde ettiği ifade ediliyor.

Medyaradar’da yer alan haberde, spiker Fatih Portakal'ın, Sözcü TV’den yıllık 14 milyon TL maaş aldığı öne sürüldü. Buna göre bir asgari ücretlinin 68 yılda kazanabileceği ücreti Fatih Portakal 1 yılda cebine koyuyor.

İzmir’de yaşayan Fatih Portakal’ın İstanbul’daki otel masrafları da Sözcü TV tarafından ödeniyor. Portakal’a tahsis edilen aracın makam şöförü ve yakıt giderleri Sözcü TV’den karşılanıyor. Portakal’ın İzmir-İstanbul uçak biletlerini Sözcü TV yönetimi ödüyor.

PİYASANIN EN “DÜMEN”CİSİ

Böylesi astronomik bedellere ekran karşısına çıkıp garip-gureba edebiyatı yaptığı belirtilen Fatih Portakal konuya ilişkin hiçbir açıklamada bulunmazken, önceki gün sosyal medyadan ilginç bir paylaşım yaptı.

Portakal, denizde yatla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Yatı kendisi kullanan Fatih Portakal, paylaşımına “Kaptanın iyisi dümen tutuşundan belli olur” notunu düştü.

Portakal, yatın kendisine mi ait olduğu konusunda bir açıklama yapmadı.

Portakal’ın paylaşımına, “Bu piyasanın en iyi dümencisi sensin”, “Dümenci olduğunu biliyoruz”, “Dümenin kralı sende” şeklinde yorumlar geldi. Bazı kullanıcılar ise, “Ekonomi kötü kötü diyen tüm muhalifler bu şekilde yat kat sahibi” ifadeleriyle Portakal’ın paylaşımına yorum yaptı.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 151 TÜMÜ
  • Boys 3 gün önce Şikayet Et
    Fakir edebiyatını kaptırdı fakirler zenginlere garip gurebaya para vermemek için yetim öksüzün hakkıyla kurban kesip alın ben Afrika'ya yardım yaptım demek için adı iş adamı ama Türkiyedeki insanlara ama onların hiçbirisi çalışmıyor diye yaftalayan iş adamı iş insanlarımız kimin hakkını yediklerini unutuyorlar bu topraklarda hepimizin hakkı var atalarımız bize emanet etti hepimize
    Cevapla
  • Hayati 2 gün önce Şikayet Et
    Eeeee sonra...
    Cevapla
  • Muhsin 3 gün önce Şikayet Et
    Aleme verirler talkimi kendileri yutar salkımı
    Cevapla
  • Aydınlı 3 gün önce Şikayet Et
    Her portakal gibi bir gün bu portakalda çürür!
    Cevapla
  • İzmir K. Burun 2 gün önce Şikayet Et
    Saçma sapan, cahilce bir yorum. Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • ss55 3 gün önce Şikayet Et
    Adam senin benim paramı yemiyor ya kendi kazanıp kendi harcıyor laaaa ne hallere düştük yaaa
    Cevapla
  • Fatih 3 gün önce Şikayet Et
    Arkadaş adam kendi parasını yiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR