Yol kenarında dehşete düşüren görüntü: "25 dakika önce taksi istemişti"

Antalya'da madde bağımlısı olduğu değerlendirilen bir şahıs, semt polikliniğine yaklaşık 30 metre mesafede bank üzerinde ölü bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2024 21:20 GÜNCELLEME 24.06.2024 09:11 GÜNCEL
Yol kenarında dehşete düşüren görüntü: "25 dakika önce taksi istemişti"
Yol kenarında dehşete düşüren görüntü: "25 dakika önce taksi istemişti"

Olay, saat 18.30 sıralarında Teomanpaşa Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Cadde üzerindeki Sema Yazar Semt Polikliniğine yaklaşık 30 metre mesafede bank üzerinde bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak durumu bildirdi.

BANKIN ÜZERİNDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine olay yerine Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Üzerinden kimlik çıkmayan ve madde bağımlısı olduğu değerlendirilen şahsın cansız bedeni, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

'MADDE BAĞIMLISI OLACAĞINI DÜŞÜNEREK ARACA ALMADIM, ŞİMDİ GEÇERKEN BAKTIM VEFAT ETMİŞ'

Şahsın hayatını kaybetmeden kısa süre önce yakındaki bir taksi durağına giderek taksiye binmek istediği öğrenildi. Taksi durağında çalışan taksi şoförü Yılmaz Şencan, “Yaklaşık 20-25 dakika önce durağa gelerek taksi istedi. Ayakta durmakta zorlanıyordu, madde bağımlısı olacağını düşünerek araca almadım. Şimdi geçerken baktım vefat etmiş. Ben de şok oldum, ölümlü dünya işte” dedi.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • yazık 3 gün önce Şikayet Et
    eğer hastaneye gidecekti de almadıysa ağır vebale girmiş
    Cevapla
  • Misafir 3 gün önce Şikayet Et
    taksicilerde artık korkuyor onlarda acımasızca öldürülüyor çünkü malesef
    Cevapla
  • xxl 3 gün önce Şikayet Et
    taksi ne işe yarar işin bitti seni tıkarlar içeri haberin ola
    Cevapla
  • Hasan 3 gün önce Şikayet Et
    Millet kurtuldu..
    Cevapla
  • serkan 4 gün önce Şikayet Et
    o an kalp krizi geçiriyor olamazmı durumu yetkililere bildirmek aklına gelmedimi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR