Ordu'da 8 yaşındaki Eymen'in acı ölümü

Ordu'da tünel girişinde yolun karşısına geçmeye çalışan 8 yaşındaki Eymen Keskin, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 24.06.2024 21:46 GÜNCELLEME 24.06.2024 21:46 GÜNCEL
Ordu'da 8 yaşındaki Eymen'in acı ölümü
Ordu'da 8 yaşındaki Eymen'in acı ölümü

Kaza saat 12.00 sıralarında Fatsa ilçesi Kadıoğlu tüneli girişinde meydana geldi. Trabzon’dan Samsun istikametine giden Elife Aysa Y. yönetimindeki 34 DHM 387 plakalı otomobil, Kadıoğlu tüneli girişinde babaanne ve dedesinin yanındayken bir anda yola çıkan Eymen Keskin'e çarptı.

MİNİK EYMEN KURTARILAMADI

Kazada ağır yaralanan Eymen, sağlık ekiplerince götürüldüğü Fatsa Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK : DHA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Fırtına 3 ay önce Şikayet Et
    Bizim çocuğun sınıf arkadaşı. Çok acı bir durum. Kaderi böyleymiş. Allah geride kalanlara sabır versin.
    Cevapla
  • Misafir1 3 ay önce Şikayet Et
    Otobana cocuk atlar ise buyuk ihtimal kurtulmasi zor. Denilen tunel otoban da diye biliyorum. Olmasa dahi tunel cikisi oldugu icin surucunun gormesi cok zor. Cocuk ellerinden kurtulmus olabilir. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • burhan 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylsin
    Cevapla
  • Fatih Ahmet 3 ay önce Şikayet Et
    Allah sahiplerine sabır versin. 1) Hızımıza dikkat. 2) Çocuklar fevri davranıyor onlara dikkat.
    Cevapla
  • okumuş vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Süratin bayan erkek farkı yok maaleswf bayanlar daha az kaza yapıyorlar erkekler daha dikkatsiz kendine güvenerek yüksek kaza oranları da yüksek maalesef hiç bayanlara suç bulmayalım
    Cevapla
  • vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Yazdım yazdım sildim. Çocuk ebeveynlerinin elinden kurtularak yola atlıyor bahse konu olan yer otoban illa ki araç hızlı olacak. Bayanlar bu konuda daha dikkatsiz maalesef. Her iki taraf için zor bir durum ve dönem. Allah kimsenin başına vermesin ve kimse de büyük konuşmasın. Allah bu yavrumuzu cennetiyle mükafatlandırsın inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR