Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Türkmenistan'da

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov tarafından kabul edildi. Bakan Güler daha sonra Türkmenistan Savunma Bakanlığına geçerek temaslarına devam etti.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2024 18:47 GÜNCELLEME 26.06.2024 18:48 GÜNCEL
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Türkmenistan'da
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Türkmenistan'da

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Güler, Türkmenistan Savunma Bakanı Begenç Gündogdiyev'in resmi davetlisi olarak başkent Aşkabat'ı ziyaret etti.

Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov tarafından kabul edilen Güler, Türkmenistan'ın Milli Lideri Gurbanguli Berdimuhamedov ile de bir araya geldi.

Daha sonra Türkmenistan Savunma Bakanlığına geçen Güler, mevkidaşı Begenç Gündogdiyev tarafından askeri törenle karşılandı.

Güler, Aşkabat temasları sırasında, Türkmenistan Silahlı Kuvvetler Harp Akademisine de ziyarette bulundu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR