Bahçelievler’de kısmen çöken binanın çevresindeki 3 binanın daha kaçak katları varmış!

Bahçelievler'de çöken 7 katlı binanın çevresindeki 3 binadan karot örneği alındı. 3 binada da kaçak katlar olduğu öğrenildi...

ABONE OL
GİRİŞ 27.06.2024 21:56 GÜNCELLEME 27.06.2024 21:56 GÜNCEL
Bahçelievler’de kısmen çöken binanın çevresindeki 3 binanın daha kaçak katları varmış!
Bahçelievler’de kısmen çöken binanın çevresindeki 3 binanın daha kaçak katları varmış!

Bahçelievler Zafer Mahallesi Yadigar Sokak'ta 1980 yılında 4 katlı olarak inşa edilen, 1994 yılında kaçak olarak 3 kat daha eklenen 7 katlı binada bir bölümünde çökme meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler, çevrede güvenlik önlemi alarak binada arama çalışma başlattı.

Arama kurtarma ekiplerinin yaptığı dinleme çalışmaları ve köpekle yapılan aramaların ardından enkaz altında kalan olmadığı belirlendi.

Yadigar Sokak'taki kısmen çökme meydana gelen binanın çevresindeki 3 bina tedbir amaçlı boşaltıldı.

Boşaltılan binalarda karot örneği alındı.

Çıkan sonuçlara göre; 3 binaya da sonradan kaçak kat çıkıldığı öğrenildi.

Yadigar Sokak'ta bulunan 7 katlı binaya 2 kat, Kale Sokak'ta bulunan 7 katlı binaya 2 kat ve yine Kale Sokak'ta bulunan 6 katlı bir başka binaya da kaçak şekilde 1 kat çıkıldığı ortaya çıktı.

KAYNAK : DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Bahadır 2 gün önce Şikayet Et
    Aynı yerde oturuyorum Bahçelievler belediyesi ve İBB ye 6 şubat depreminden sonra bınamız kontrol edılsın dıye talepte bulunduk bugün oldu gelen gıden yok Bır olumsuzluk oluncada vatandaş kaçak kat cıkmıs Herkes kendı arkasının derdinde Başkan ancak açılış yapsın eğlence yapsın Bu sefer az kalmıstı olmadı bidahakine inşallah Gideceğini kendıde biliyor
    Cevapla
  • Nedim 2 gün önce Şikayet Et
    Öncelikle belediyenin suçu var ve haraç alıp yapıma izin verilmesi.artı yaptıran evsahiplerine büyük para cezası kesilmeli.İstanbullun yarısı kaçak ev dolu tek bahçeli evler değil İdealtepe de bile var.benim apartmanın karşısında var zamanında adam 2 kat daha çıktı
    Cevapla
  • Tttttt 2 gün önce Şikayet Et
    Kaçak kat varmış. Sanki ilk defa bu kelimeleri duyuyoruz gibi. Ülkemizin gerçeği bu. Ben saf köylü müsade edin yarın size Bahçeli evlerin nerelerinde kaçak kat var hepsini göstereyim. Amaç sadece bakmak ve görmek. Görmemezlikten gelmek değil.
    Cevapla
  • Gürsel 2 gün önce Şikayet Et
    Bahçelievler de 10 veya 15 yıllık ve daha yaşlı binaların,%90 da kaçak kat var bunda birinci derecede suçlu belediye görevlileri görevini kötüye kullanmış 2. sözde müteahhitler aç gözlükten çatı katlarına bülbül yuvası gibi kaçak yapılar yapmış 3. alan vatandaşlar da suçlu gereğini tabiat yapıyor eninde sonunda yıkıyor.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 2 gün önce Şikayet Et
    Kaçak bina aklım almıyor elektriğini suyunu verme kontrol et o kadar basit ama hep uyanıklara göz yumulmuş .
    Cevapla
  • Guaidoglu 2 gün önce Şikayet Et
    Ne göz yummasi? Bas parayi al kati. Memuru memur degil, esnafi esnaf degil, gazetecisi gazeteci degil, hakimi hakim degil. Sayim mi daha? Böyle bir memleket iste. Sonra Reis düzeltsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR