MİT Başkanı İbrahim Kalın, Haniye ile görüştü!

Türkiye Cumhuriyeti Millî İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, İsmail Haniye ile görüştü. Görüşmede ateşkes, rehine takası ve insan, yardımlar ele alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2024 23:55 GÜNCELLEME 30.06.2024 00:39 GÜNCEL
MİT Başkanı İbrahim Kalın, Haniye ile görüştü!
MİT Başkanı İbrahim Kalın, Haniye ile görüştü!

SON DAKİKA HABERİ: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüşme gerçekleştirdi.

Edinilen bilgiye göre, Kalın ve Heniyye, Gazze'de ateşkes görüşmelerinde gelinen son aşama, kalıcı ateşkesin sağlanması, rehine takası ve insani yardımların bölgeye ulaştırılması için atılacak adımları ele aldı.

TÜRKİYE FİLİSTİN'İN YANINDA OLMAYA DEVAME EDECEK

Kalın, Heniyye'nin İsrail'in saldırısında şehit olan ablası ve Filistin halkı için başsağlığı diledi, Türkiye'nin Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğini ifade etti.

KAYNAK : Haber7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Dünya 5ten büyük 1 gün önce Şikayet Et
    Madem müslümanlar olarak düşmanı dengeleyecek güce sahip değiliz, '7Ekim olayına' niye kalkıştı Gazzedeki silahlı gruplar... MİT ile istişare yaptılarmı? 3-5 senede bir düşmanın provokasyonlarına karşı vererek büyük kayıplar verildi. Nükleer silahını kullanmıyor işgalciler şimdilik, illa onumu istiyoruz... İslama kuvvetli inanmalıyız ve elimizden geldiğince doğru hareket etmeliyiz...
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Evet top yekün ehli küfür ile küresel siyonistler israil ve büyük şeytan abd ile savaş zamanı Allaha kavuşmak zamanı geldi çoktan geçti. Madem ölüm tek bir kere gelecek oda neden Allah için olmasın..
    Cevapla
  • Takas ve Protesto 1 gün önce Şikayet Et
    Ne zaman İsrail Filistin savaşı gündeme gelse, ya esir takasindan, ya starbaksin ve kolanın protestosunda dem vururuz, yahu ortada kanlı ,ezici,insafsız, orantiziz bir devlet terörü var, İsrail'e savaş açılması gerekir, esirleri takas etsen ne etmeden ne,Takastan yarimsaat sonra yine binlerce esir oluşur.
    Cevapla
  • Atakan 1 gün önce Şikayet Et
    İsrail’in kimseyi taktığı yok sonuç ortada kimseninde bişey yapabildiği yok herkes bizim gibi israile lanet ediyor o kadar
    Cevapla
  • Ulubatlı 1 gün önce Şikayet Et
    Yavaş yavaş dünya savaşına mehdi aleyhi sellimin ayak sesleri tarafını belli olsun müslümanlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR