Kocaeli'den acı haber: Bir polis memuru şehit oldu

Kocaeli'de görevi başında trafik kazasında yaralanan polis memuru Cemalcan Ev'in hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2024 02:38 GÜNCELLEME 30.06.2024 03:21 GÜNCEL
Kocaeli'den acı haber: Bir polis memuru şehit oldu
Kocaeli'den acı haber: Bir polis memuru şehit oldu

Son dakika şehit haberleri: Kocaeli Valiliği, görevi başında trafik kazasında yaralanan polis memurunun şehit olduğu bildirdi.

POLİS MEMURU CEMALCAN EV ŞEHİT OLDU

Valilikten yapılan açıklamada, 29 Haziran Cumartesi günü sabah saatlerinde görevi başında geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan polis memuru Cemalcan Ev'in, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Şehidin naaşının bugün saat 10.00’da Kocaeli Emniyet Müdürlüğü önünde yapılacak töreninin ardından baba ocağı Ordu'ya gönderileceği kaydedilen açıklamada, "Şehidimiz polis memuru Cemalcan Ev’e, Allah’tan rahmet, ailesine, aziz milletimize ve Polis Teşkilatımıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. Ruhu şad, makamı ali olsun." ifadesine yer verildi.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • ercan 18 saat önce Şikayet Et
    ALLAH C.C. rahmet eylesin
    Cevapla
  • Zübeyir Türk 1 gün önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah mevlam yakınlarına sabır versin, teşkilatımızın başı sağolsun.
    Cevapla
  • Nevzat şeker 1 gün önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Hans 1 gün önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Mustafa Kemal ARACI 1 gün önce Şikayet Et
    Allâh rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşeAllah, milletimize ve Ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR