Kartal'da taksi bariyere saplandı

Kartal'da şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği taksi, bariyere ok gibi saplandı. Taksi şoförü kazada şans eseri hafif şekilde yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2024 08:18 GÜNCELLEME 30.06.2024 09:51 GÜNCEL
Kartal'da taksi bariyere saplandı
Kartal'da taksi bariyere saplandı

Kaza, saat 05.30 sıralarında Kartal D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. 34 THE 52 plakalı taksi, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu engele ok gibi saplandı. Kazada aracın ön camından içeri doğru bariyerin arka camdan dışarı çıktığı görüldü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis memurları sevk edildi. Taksi şoförü şans eseri bir kazada hafif şekilde yaralandı. Yaralı'nın ambulansla tedavisi kaldırıldı.

'ADAM SAPASAĞLAM ÇIKTI'

Kazaya tanık olan Ayten Aydın, "Ben durakta otobüsümüz var. Bomba gibi bir ses geldi. Bomba koydular herhalde bomba patlattı sandım. Bir taksiye binildi. Allah'a şükürler olsun adam sapasağlam çıktı. Sadece kaşında sıyrık vardı. Bariyere çarpmış. Bariyer koltuğundan girmiş öbür taraftan çıkmış. Tek başınaydı, kimse yoktu yanında. Şoföre hiçbir şey olmamış. Ambulanslar geldi götürdüler" dedi.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ahmet 1 gün önce Şikayet Et
    Bu yolları iki bölen bariyerler sıkıntı ne bir aydınlatma var ne bişi en azında başlangıç kismina ışık yada aydınlatma direği dikseler insanlar görür çocuğu göremiyor giriyor..
    Cevapla
  • Zeki 1 gün önce Şikayet Et
    araç gene malûm grubun arabası güvenlik sıfırdan farksız
    Cevapla
  • fehmi20 1 gün önce Şikayet Et
    Emniyet kemeri takılı değildi tabi takılı olsa hiçbiryere kaçamaz ikiye bölünürdü
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR