CHP'li Gökhan Günaydın'ın İmam Hatip nefretine Mustafa Varank'tan sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi'nde İmam Hatip okulları nefreti bitmek bilmiyor. Bunun son örneğini ise uçak seferi aksaklığı nedeniyle bileti iptal edilen CHP'li Gökhan Günaydın sergiledi. Günaydın'ın bu paylaşımına yanıt ise Varank'tan geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2024 21:37 GÜNCELLEME 30.06.2024 21:53 GÜNCEL
CHP'li Gökhan Günaydın'ın İmam Hatip nefretine Mustafa Varank'tan sert tepki
CHP'li Gökhan Günaydın'ın İmam Hatip nefretine Mustafa Varank'tan sert tepki

Türkiye'nin milli ve manevi değerlerini aşağılayan Cumhuriyet Halk Partisi'nde İmam Hatip okulları nefreti bitmek bilmiyor. 

AJET ÜZERİNDEN İMAM HATİPLERİ HEDEF ALDI

CHP zihniyetinin son örneğini ise CHP'li Gökhan Günaydın ortaya kondu.

AJet'in bazı uçuşları Avrupa Hava Sahası'nda yaşanan yoğunluk ve bu yoğunluğa bağlı nedenlerle kısıtlandı. AJet'ten yapılan açıklamada bu nedenle de kimi uçuşlarda aksaklıklar yaşandığı ifade edildi.

NEFRETİNİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI!

CHP'li Günaydın ise kendi uçuş seferinde yaşanan aksaklıkla ilgili X platformunda bir paylaşımda bulundu ama konuyu THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin Pendik İmam Hatip Lisesi mezunu olmasına bağlayarak hazımsızlığını da gözler önüne bir kez daha serdi.

"DİĞER HAVAYOLLARINI BÖYLE ARAŞTIRIYOR MUSUN?"

Günaydın'ın bu "nefret" paylaşımına yanıt ise AK Partili Mustafa Varank'tan geldi.

Varank, Günaydın'ı da etiketlediği X paylaşımında "Aksaklık yaşayan diğer havayolu şirketlerinin yöneticileri hangi liseden mezun olmuş onu da araştırıyor musunuz? Roma gezisinde İBB'nin parasıyla THY'den uçak kiralarken neden genel müdürün hangi liseden mezun olduğu aklınıza gelmedi Gökhan Günaydın?" diye sordu.

"KİNİNİ KUSMAK İÇİN KONUYU İMAMHATİPLERE GETİRİYOR"

Varank ayrıca "Kinini kusmak için konuyu imam hatiplere getirmeye çalışan; apaçık nefret suçu işleyen bu ayrımcıya ben olsam tıpkı başka ülkelerde yapıldığı gibi bir daha bilet satmazdım." ifadelerini de kullandı.

KAYNAK : Haber7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 269 TÜMÜ
  • Hüseyin 1 gün önce Şikayet Et
    1927 yılında bir gecede Türkçe Ad soyad verilen ermeni rum yahudi sebatay dönmeler devşirmeler topluluğu hep chp içerisinde dolayısıyla nesilden nesile devlet kadrolarında bedavadan yaşayanlar Din Devlet düşmanlığı bitmez
    Cevapla
  • Misafir 23 saat önce Şikayet Et
    1927 de Türkiye nüfusu 13 milyon , bahsettiğin isim değiştirenlerin sayısı 1 milyon, bugünkü nüfusa oranlarsak 6,5 milyon
    Cevapla
  • konuk 1 gün önce Şikayet Et
    imam hatipliler iyi ki var olamaya da devam etsin.
    Cevapla
  • No name no face 1 gün önce Şikayet Et
    Anlaşıldı, liyakat, liyakat diye anıranlar, artık, hangi liseden mezun olduklarına bakacaklar! Eğer, eski liselilerden konu açılırsa, CHP sınıfta kalır! İnsanlara, hafızalarını güncelletmesinler, pişman olurlar!!!
    Cevapla
  • Hacı Veyiszade 1 gün önce Şikayet Et
    "Oğlum, bu parti, inkâr üzerine temeli atılmış bir teşekküldür. Ehlullallah'tan Allah dostlarından durmadan beddua almıştır. Allah'ı sevenler bu partiyi sevmez.Allah'a sövenler ise daima bu partiyi korumuşlardır. Yavrularım bu parti kalaysız bakır bir kaba benzer, içine gireni zehirler. İçine düşüp de zehirlenmemek olmaz."
    Cevapla
  • hasan 1 gün önce Şikayet Et
    yada normal lise ile ihl leri arasında farklı derslerde alıp onlarıda başaran ancak kendileri o farklı dersleri alsa belkide başarızızlığına neden olacağından kuduruyor olabilir mi...allah cc varlığını veresiyeye bağlayıp ben peşine bakarım diyen bu eşkiya ,varlığını teslim etmeye yakın şeytanını bile yanında bulamayacak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR