18 yaşındaki çocuk babaannesini yaraladı, birlikte yaşadığı yaşlı adamı öldürdü

Nevşehir'de 18 yaşındaki E.Y, babaannesi A.Y.’nin dini nikahla birlikte yaşadığı 74 yaşındaki Necmettin Eksil’i çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü. Şahıs, babaannesini de yaraladı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2024 15:38 GÜNCELLEME 01.07.2024 17:05 GÜNCEL
18 yaşındaki çocuk babaannesini yaraladı, birlikte yaşadığı yaşlı adamı öldürdü
18 yaşındaki çocuk babaannesini yaraladı, birlikte yaşadığı yaşlı adamı öldürdü

Olay, saat 06.00 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre E.Y., babaannesi A.Y.’ ile dini nikahla birlikte yaşayan Necmettin Eksil ile tartışmaya başladı. E.Y., tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Necmettin Eksil’i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Eksil ve kavgayı ayırmaya çalışan babaanne A.Y. yaraladı. Necmettin Eksil ve A.Y., ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

YAŞLI ADAM ÖLDÜ, BABAANNE TEDAVİ ALTINDA

Necmettin Eksil, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Babaanne A.Y.’nin ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

E.Y., polis merkezine giderek teslim olurken, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

KAYNAK : DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ALLAH dostu 1 gün önce Şikayet Et
    Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ
    Cevapla
  • Atakan 1 gün önce Şikayet Et
    18 yaşında çocuk olmaz düzgün başlık atın
    Cevapla
  • FaTiH 2 gün önce Şikayet Et
    bir insan başka bir insanı yok yere bıçaklayabiliyorsa, bu kişilerin idam edilerek toplumdan temizlenmesi gerekir. aksi halde sokaklarda güvenliği sağlayamazsınız. aynı şekilde bir insan hırsızlığı dolandırıcılığı meslek haline getirmişse bu kişilerinden idam edilmesi gerekir...
    Cevapla
  • Vatan-taş 1 gün önce Şikayet Et
    İslamda kısas vardır. Hırsız da ise kollar bacakları kesmek vardır. Hırsız a idam o nereden çıkardın? Akıl ile birşeyleri düzeltmeye Çalışmanın sonunu toplumun hali ortada. Bize yaratıcının kanunları ve tatbiki lazım. İlk kendimizden başlayarak...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR