Eski belediye başkanı silahlı kavgada hayatını kaybetti

Rize'nin Ardeşen ilçesinde çıkan silahlı kavgada eski Tunca Belde Belediyesi Başkanı Ahmet Naci Aytemiz hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2024 17:57 GÜNCELLEME 02.07.2024 19:44 GÜNCEL
Eski belediye başkanı silahlı kavgada hayatını kaybetti
Eski belediye başkanı silahlı kavgada hayatını kaybetti

Olay, Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ardeşen ilçesine bağlı eski Tunca Belde Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz (56) ile H.K. isimli şahıs arasında bir iş yerinde tartışma çıktı.

Büyüyen tartışma caddeye taşınarak silahlı kavgaya dönüştü. H.K. isimli şahıs belinden çıkardığı silah ile eski Belediye Başkanı Naci Aytemiz'e ateş etti. Dizlerinin üzerine çöken Aytemiz olay yerinde bulunan bir başka vatandaş tarafından tutulurken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılan Aytemiz bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili 2 kişi yakalanırken, 1 kişinin daha yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Öte yandan, olayla ilgili Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlattı.
 

KAYNAK : İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • fikret 1 gün önce Şikayet Et
    herkesin belinde silah var ben anlamadım bu kadar kolaymı bu iş
    Cevapla
  • Samsun 1 gün önce Şikayet Et
    Rahmet bol olsun katilde cezadini cekecek onda gecmis olsun azicik sabretseydi oda evinde olurdu adam vurmak an meselesi bilemeyiz bekide vuran kisi haklidir ama iyi bise deyil sabir
    Cevapla
  • BAKIŞAÇISI 2 gün önce Şikayet Et
    tanıdığımız biriydi, iyi adamdı. aileler geniş, bir süre sonra karşılık verilebilir ve kan davasına dönüşebilir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR