İçimizdeki hazımsızları çıldırtacak Atatürk örneği: Sarışın bozkurt...

Prof. Dr. Barış Doster, Merih Demiral'in bozkurt işaretiyle yaptığı gol sevincinin ardından 'Avusturyalılık' sendromuna kapılan içimizdeki bazı kesimlere Atatürk örneğiyle tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2024 03:09 GÜNCELLEME 04.07.2024 09:50 GÜNCEL
İçimizdeki hazımsızları çıldırtacak Atatürk örneği: Sarışın bozkurt...
İçimizdeki hazımsızları çıldırtacak Atatürk örneği: Sarışın bozkurt...

EURO 2024 son 16 turunda attığı 2 golle A Milli Takım'ı çeyrek finale taşıyan Merih Demiral'in gol sevinci 'İçimizdeki Avusturyalıları' kudurtmaya devam ediyor.

İçimizdeki hazımsızları çıldırtacak Atatürk örneği: Sarışın bozkurt...

Merih Demiral'ın attığı golden sonra, Avusturya hükümetinin 2019 yılında İslam ve Türk karşıtlığı nedeniyle aldığı yasak kararına göndermede bulunarak bozkurt işaretiyle yaptığı gol sevinci sonrası Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser'in Demiral'ı ırkçılıkla suçlayarak UEFA yetkililerine şikayet etti.

Olayların büyümesiyle ülkemizde de bazı gayri milli seviciler provokatif paylaşımlarda bulunarak Demiral ve bozkurt sevincini hedef aldı.

Prof. Dr. Barış Doster, katıldığı TV100 canlı yayınında, 'İçimizdeki Avusturyalılara', Atatürk ve Nazım Hikmet örneğiyle tepki gösterdi.

İçimizdeki hazımsızları çıldırtacak Atatürk örneği: Sarışın bozkurt...

SOL LİBERALLER, NAZIM HİKMET'İN ATATÜRK'Ü 'BOZKURT' OLARAK NİTELEMESİNİ NASIL İZAH EDECEKLER?

Doster, "Sol liberaller "Nazım Hikmet'in Atatürk’ü 'Bozkurt', 'Sarışın kurt' olarak nitelemesini nasıl izah edecekler? Herhalde Nazım Hikmet'ten daha solcu değiller!

Bu bozkurt sevincini hazmedemeyenlere çok öfkelendim. 'Ne mutlu Türküm diyene' diyorum ve Merih Demiral’ı alnından öpüyorum." dedi.

Ebrar’a ‘tercih’, Merih’e linç! İçimizdeki Avusturyalılardan bozkurt rahatsızlığıEbrar’a ‘tercih’, Merih’e linç! İçimizdeki Avusturyalılardan bozkurt rahatsızlığı

ATATÜRK DÖNEMİNDE ÜZERİNDE BOZKURT SEMBOLÜ OLAN PARA BASILMIŞ

Öte yandan ünlü oyuncu Ümit Erdim de, Doster gibi Atatürk döneminde darphane tarafından üzerindeki bozkurt motifiyle basılan parayı paylaşarak tartışmalara tepki gösterdi.

İçimizdeki hazımsızları çıldırtacak Atatürk örneği: Sarışın bozkurt...

Erdim paylaşımına, "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün isteği ile  1927’de basılan para. Bıdı bıdı etmeyin lan artık." notu düştü.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 133 TÜMÜ
  • Zaza dayı 2 gün önce Şikayet Et
    10 Yıllardır bu milletin çocukları, 23 Nisanda " Yavrukurt " olarak yürüdü yahu, parasına bozkurt bastı,puluna bozkurt bastı,destanında bozkurt okudu daha ne olsun.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 2 gün önce Şikayet Et
    Vatan. Sevgimizin. Kaynağı. Recep. TAYYİP. ERDOĞAN.
    Cevapla
  • meraci83 2 gün önce Şikayet Et
    Barış hocam, Türk milliyetçisi bir vatandaş olarak bende sizin alnınızdan onurla gururla öpüyorum. Ağzınıza, yüreğinize sağlık!
    Cevapla
  • Hainlere karsi 2 gün önce Şikayet Et
    Türkiye olarak ülkemizdeki göçmenlerin Avrupa'ya geçişleri işin sinir kapilari tamamen sonuna kadar açılmalı hatta Avrupa'ya geçmek isteyen göçmenlerin geçişlerini kolaylaştıracak her türlü islem ve geçiş kolaylıgi saglanmali. Madem AB bide hainlik yapıyor buzde gocmenlerin geçişine yardımcı olarak birde gizli riskli geçişleri önleyip direk geçişle denizlerde telef olmaktan kurtulurlar
    Cevapla
  • Ne garip!!! 2 gün önce Şikayet Et
    O zaman Ege'yi yıllardır işgal eden ve bu ülkeye yabancı ve kendini liderlerinin telkiniyle Türk zanneden özünde Avrupa hayranı ve aşağılık kompleksine kapılmış bu işgalcilerden başlamalı. Bunlar en az yüzyıldır bu ülkeye yük ve önündeki en büyük engeldir. Eğer liderleri siz Balkan milletindesiniz dese idi. Bunlar Türklüğü de reddedecek kapasitede idiler!!!
    Cevapla
  • Hasan 2 gün önce Şikayet Et
    Bu coğrafyada Müslümanın adıdır Türk. TÜRK BEKLENENDİR. Hayatımda hiç Bozkurt işareti yapmadım ,yapmam da, ancaaak her türlü sol , Hristiyan hatta Budist kokan işaretlere serbest diyeceksin, hiç bir eyleme bulaşmamış bir işareti mahkum edeceksin olmaz öyle şey. Bu açıkça Türk düşmanlığıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR