Erdoğan, Al Sani ile görüştü! Yeni tehdide dikkat çekti: İslam dünyası izin vermemeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüştü.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2024 12:32 GÜNCELLEME 04.07.2024 12:32 GÜNCEL
Erdoğan, Al Sani ile görüştü! Yeni tehdide dikkat çekti: İslam dünyası izin vermemeli
Erdoğan, Al Sani ile görüştü! Yeni tehdide dikkat çekti: İslam dünyası izin vermemeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için geldiği Kazakistan'ın başkenti Astana'daki ikili temasları kapsamında Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi.

Erdoğan'ın konakladığı oteldeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

ERDOĞAN'DAN İSLAM DÜNYASI VE ULUSLARARASI TOPLUMA 'İSRAİL' ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri Al Sani görüşmesinde, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, Lübnan'a yönelik İsrail tehdidi, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam dünyası başta olmak üzere uluslararası toplumun, İsrail'i durdurmak için bir an önce adım atması, ortak çalışma yürütmesi gerektiğini belirtti.

GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüşmesinde, Türkiye ile Katar ikili ilişkileri, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, Lübnan'a yönelik İsrail tehdidi, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Görüşmede, Türkiye ile Katar ikili ilişkileri, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, Lübnan'a yönelik İsrail tehdidi, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

İSRAİL SALDIRGANLIĞI BÖLGEYE YAYILMAMALI1 İSLAM DÜNYASI BUNA İZİN VERMEMELİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail saldırganlığının bölgeye yayılmasının tehlikeli olduğunu, İslam dünyası başta olmak üzere uluslararası toplumun buna izin vermemek ve İsrail'i durdurmak için bir an önce adım atması, ortak çalışma yürütmesi gerektiğini belirtti.

Erdoğan, Gazze'deki insani krizin çözülmesi ve bölgeye yardımların kesintisiz ulaştırılması için gayretlerin artırılmasının önemli olduğunu, bu konuda Türkiye'nin çabalarını artırarak devam ettirdiğini söyledi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • 08 Lİ 2 gün önce Şikayet Et
    en kötü arap, en iyi haçlı ve yahudiden bin katlı daha iyidir.
    Cevapla
  • Filistinli ZAZA 2 gün önce Şikayet Et
    ı İslam ülkeleri kınamaktan öte bir şey yapmadı bir olma vakti gelmiştir bu itrail denen katili yok etmek vakti geldi uyanın artık Müslümanlar
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    İslam ülkelerinin başındakilerin çoğu kukla.Türkiye ve Katar hariç.
    Cevapla
  • Emekli memur_____ 2 gün önce Şikayet Et
    Müslüman geçinen Devlet ler ABD ve AB nin Uşakları o kadar gerisi BOŞ LAF...
    Cevapla
  • Orhan 2 gün önce Şikayet Et
    İslam ülkeleri işbirliği yapmaması durumunda İran cumhur başkanın helikopter kazası nedeniyle ölmesi ve israilin böl yönet politikası ile bütün bölge ateş topuna dönecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR