Son Dakika... 29 ilde FETÖ operasyonu: 108 şüpheli yakalandı!

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 29 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-20” operasyonlarında 108 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2024 17:47 GÜNCELLEME 04.07.2024 18:42 GÜNCEL
Son Dakika... 29 ilde FETÖ operasyonu: 108 şüpheli yakalandı!
Son Dakika... 29 ilde FETÖ operasyonu: 108 şüpheli yakalandı!

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 29 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-20” operasyonlarında 108 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Operasyonlara yönelik kararlık mesajı veren Yerlikaya, "FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" açıklamasında bulundu. 

Bakan Yerlikaya, "Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, KOM Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Adana, Ankara, Adıyaman, Antalya, Aksaray, Aydın, Bolu, Bursa, Denizli, Eskişehir, Erzincan, Giresun, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kahramanmaraş, Kırşehir, Malatya, Mersin, Muş, Sakarya, Sinop, Siirt, Şırnak, Tokat ve Uşak'ta FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-20” operasyonlarında şüphelilerin;

  • Örgütün sözde “Emniyet Mahrem Yapılanması, Askeri Mahrem Yapılanması ve Güncel Yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları,
  • Örgütün “Gaybubet Evi” olarak adlandırdığı Hücre Evlerinde saklandıkları ve ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları,
  • İfade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.

Operasyonlar sonucu:

  • Çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile
  • Çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin.

Milletimizin duası sizinle.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 55 TÜMÜ
  • Halis 2 gün önce Şikayet Et
    şu testisi su yolunda kırıldı..ABD gümledi..tarih boyunca terör besleyici ,insanlık düşmanı..çökmesine az kaldı..ABD de çeteler birbirini yiyecek çünkü..vs.
    Cevapla
  • GECE KARTALI 2 gün önce Şikayet Et
    Vayy be yakala yakala bitmiyor bu kanı bozuklar..denizde kum ülkede fetöcü...
    Cevapla
  • Ülkeci 2 gün önce Şikayet Et
    Vatandaşlıktan çıkarın bu teröristleri.
    Cevapla
  • Hüsnü Başmak 2 gün önce Şikayet Et
    Başarılı bir şekilde sürdürülen pkk imhasına eş zamanlı olarak, pkk şehir yapılanması kck, dhkp-c, mlkp, pys...ve iş birlikci fetö imhasıda elzemdir hiç zaman kaybetmeden.
    Cevapla
  • alihan 2 gün önce Şikayet Et
    Fetö bitirilmeden Ülke düzelmez...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR