Kayseri provokasyoncularına büyük darbe: 10 şüpheli tutuklandı

İstanbul'da, Kayseri'deki provokasyonla ilgili sosyal medyada provokatif paylaşımda bulundukları belirlenen 4 şüpheli ile izinsiz gösterilere katıldıkları tespit edilen 6 şüpheli tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2024 21:41 GÜNCELLEME 04.07.2024 21:41 GÜNCEL
Kayseri provokasyoncularına büyük darbe: 10 şüpheli tutuklandı
Kayseri provokasyoncularına büyük darbe: 10 şüpheli tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, 'halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçu işleyen ve izinsiz toplanma olaylarına karışan şahıslara ilişkin çalışmalarına devam etti.

HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK ETMEKTEN TUTUKLANDILAR

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" ile "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlarına karıştıkları tespit edilen kişilerin yakalanmasına yönelik operasyonda 22 şüpheliye işlem yapıldığı, gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ünün tutuklandığı, 3'ü hakkında adli kontrol hükümlerinin uygulandığı, 1'inin ise adli işlemlerinin devam ettiği açıklandı.

PROVOKASYON YAPMAK İÇİN TOPLANAN GRUP YAKALANDI

Çalışmaların devamında, il genelinde izinsiz toplanmalara ve olaylara karıştıkları tespit edilen 29 şüphelinin yakalandığı aktarılan açıklamada, şüphelilerden 6'sının tutuklandığı, 2'sine adli kontrol hükümlerinin uygulandığı, 3'ünün ise adli işlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

Olaya ilişkin toplam 10 kişi tutuklandı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 64 TÜMÜ
  • ...... 2 gün önce Şikayet Et
    Katılan herkesi tutuklayın.
    Cevapla
  • ZAZA 2 gün önce Şikayet Et
    Gereken ceza verilmeli
    Cevapla
  • ismail 2 gün önce Şikayet Et
    10 kişi çok az, yüzlerce kişi vardı, provokatörler ile beraber bu tezgaha gelenlerde tutuklanmalı. akılsız başın cezasını tüm vücut çekmeli
    Cevapla
  • Ahmet 2 gün önce Şikayet Et
    Bulgar yunan arnavut bosnak sayisis gocmen kabul edildi bazılarına ev arsa verildi bizzat ben sahidim kendi mahalleleri var bosnak mahallesi yabanciya ev satmiyorlar bu arada yabanci biziz nerdesiniz butun gocmenler gonderilirse olur ama sadece kara kuru muslumanlari gondermek istiyorsaniz faşistsiniz
    Cevapla
  • alidai 2 gün önce Şikayet Et
    devlete başkaldıranların başını koparmadıkça caydırıcılık olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR