Timur Cihantimur'un başka cezaevine nakledileceği açıklandı

İstanbul'da bir kişinin ölümüne yol açtıktan sonra annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un yargı süreci devam ediyor. Tutulduğu cezaevinin koşullarına itiraz eden Cihantimur'un başka bir cezaevine nakledileceği açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.07.2024 14:18 GÜNCELLEME 09.07.2024 14:19 GÜNCEL
Timur Cihantimur'un başka cezaevine nakledileceği açıklandı
Timur Cihantimur'un başka cezaevine nakledileceği açıklandı

Avukatları, Cihantimur’un gözetim altında tutulduğu tesiste çok zor şartlarda tecrit altında olduğu savunmasını yapmıştı.

Cihantimur’un tutulduğu Connecticut eyaletindeki Manson Gençlik Enstitüsü'nün, ülkedeki herhangi bir cezaevinden farklı olmadığı öne sürüldü.

Cihantimur'un başka bir ceza tesisine naklini onaylayan hakim, bir yandan da Cihantimur'un kefaletle serbest bırakılarak "tutuksuz yargılanması" talebini değerlendiriyor.

Türkiye'nin iade talebinin ise Ağustos ayında karara bağlanması bekleniyor.

17 yaşındaki Timur Cihantimur, İstanbul'da 1 Mart'ta, trafik kazasında 1 kişinin ölümüne sebebiyet vermişti.

Ardından Cihantimur'un annesi Eylem Tok, oğluyla birlikte önce Mısır'a oradan da Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçmıştı.

KAYNAK : NTV
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Hmdf 2 ay önce Şikayet Et
    Kibirli katile dikkat edin,nakil sirasinda kaçmasin.
    Cevapla
  • konuk 2 ay önce Şikayet Et
    o kaldığı ceza evini beğenmiyor, ölümüne sebep olduğu kişi mezarda yatıyor, narsistliğin bencilliğin bu kadarına pes, yaptığından utanıp biraz kendine dön bu kadar egoist olma.
    Cevapla
  • Tez zamanda 2 ay önce Şikayet Et
    Katil yer beğenmemiş. Umarım tez zamanda gerçek hak ettiğin yeri bulursun
    Cevapla
  • Akrep 2 ay önce Şikayet Et
    Hiç kaçmasa, Türkiye de çok kısa bir ceza alıp çıkardı. Kimse adını bile duymazdı. Şimdi ABD hapishanelerinde sürünüyorlar.
    Cevapla
  • Ahmet başçavuş 2 ay önce Şikayet Et
    Beter olsunlar afro Amerikalı suçlular yakından ilgilenirler kendisiyle
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiyeye gelmesin ABD de ceza alsın orada çeksin Türkiye de 2 sene yatmaz krallar gibi bakar dışarı salarlar bu sapığı ABD de yatarsa gerçekten ıslah olur 10 seneden az yatmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR