Tartıştığı arkadaşını, başına taşla vurarak öldüren şüpheli tutuklandı

Elâzığ'da tartıştığı arkadaşı Yunus Taş’ı (27) başına parke taşıyla vurarak öldürüp, kaçtıktan sonra yakalanan Deniz Erkişi, tutuklandı. Taş’ın cenazesi ise Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.07.2024 13:33 GÜNCELLEME 10.07.2024 14:57 GÜNCEL
Tartıştığı arkadaşını, başına taşla vurarak öldüren şüpheli tutuklandı
Tartıştığı arkadaşını, başına taşla vurarak öldüren şüpheli tutuklandı

Elâzığ'da gerçekleşen olay, 8 Temmuz’da gece saatlerinde Yıldız Bağları Mahallesi Pancarlı Sokak’ta meydana geldi. Alkol alan Deniz Erkişi ile Yunus Taş arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada Erkişi, parke taşıyla arkadaşının başına vurdu. Aldığı darbeler sonucu Yunus Taş yere yığıldı.

Deniz Erkişi kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Taş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yunus Taş’ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Deniz Erkişi ise polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Yunus Taş’ın cenazesi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek, Asri Mezarlık’ta topağa verildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Deniz Erkişi ise çıkarıldığı mahkemede ‘Kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK : DHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Mert 3 ay önce Şikayet Et
    Soyle "egitimli" tipler bu isleri yapmiyor mu? sasirip kaliyorum.
    Cevapla
  • vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Hayvanları değilde bunları uyutmak lazım.
    Cevapla
  • murat 3 ay önce Şikayet Et
    suratına bile dövme yaptıracak kadar hastalıklı bir tip ne beklersin ki bunun hayatından ?
    Cevapla
  • bosnalı 3 ay önce Şikayet Et
    bosnanın yarısı ecnebi.Ama vallahi bu açıklık değil çıplaklık burada yok.siz kime hangi dine özendinizde bu kadar sapıttınız her konuda.Ticaretinizde giyiminizde ilişkilerinizde hep sapıklık Allaha şirk...sonra deprem ne zaman olacak diye korkar durursunuz.Haklısınız korkmakta.sonunuz cehennem belliki.
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    gençlik boşluktan bilmiyor ne yapayım. şehvet, şöhret, haz, hız adrenalin... sonuç bu maalesef...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR