Afyon'da deprem meydana geldi

Afyonkarahisar’da saat 06.24’te 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.07.2024 06:48 GÜNCELLEME 11.07.2024 09:18 GÜNCEL
Afyon'da deprem meydana geldi
Afyon'da deprem meydana geldi

Afyonkarahisar beşik gibi sallandı. Saat 6.24’de merkez üssü Ataköy olan bir deprem oldu. Kandilli depremin büyüklüğünü 4.4 olarak duyurdu. Bu depremde kısa bir süre sonra yeni bir deprem daha oldu.

Afyonkarahisar’daki depremle ilgili AFAD’dan açıklama geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 4.4 olarak duyurdu. Deprem şehir merkezi ile Kütahya, Isparta, Burdur ve Eskişehir’den hissedildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • TOROSKAPLANI01 2 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Allah korusun artçılar görülebilir İç Egede deprem konusunda hassas ülkemiz için deprem haritaları değişim gösterdi son etkili depremlerle beraber.Yüreklerden öpüyorum geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Serdar 1950 2 ay önce Şikayet Et
    Afyon deprem ülkesi değildir,tarihte hiç büyük deprem olmamıştır.
    Cevapla
  • bilgi 2 ay önce Şikayet Et
    Ayrıca ülke değildir
    Cevapla
  • delidumrul 2 ay önce Şikayet Et
    dökün soğanları patatesleri... sıra antalyaya geliyor. nerde bir hainlik bozgunculuk varsa Raabbim yerle bir etsin orayı. hiç acımam üzülmem
    Cevapla
  • Abuzittin 2 ay önce Şikayet Et
    Baya sallandı 4.4'ten büyüktü sanki fakat sallantı dışında yıkılan veya zarar gören bir binaya rastlamadım.Geçmiş olsun:)
    Cevapla
  • benden söylemesi 2 ay önce Şikayet Et
    afyon chp yi seçerek zaten depremi yaşadı. dokunmaz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR