Dünyaya getirdiği bebeğini kucağına alamadan öldü

Muğla'da kullandığı otomobilin tarlaya uçması sonucu ağır yaralanan ve hamile olan Pınar Kaya’nın bebeği sezaryenle dünyaya getirildi. Kız bebeğini kucağına alamayan Kaya, tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 18.07.2024 06:46 GÜNCELLEME 18.07.2024 06:46 GÜNCEL
Dünyaya getirdiği bebeğini kucağına alamadan öldü
Dünyaya getirdiği bebeğini kucağına alamadan öldü
 

Kaza, geçen 8 Temmuz'da saat 17.30 sıralarında Menteşe ilçe merkezinde meydana geldi. Düğerek mahallesinden Menteşe yönüne giden Pınar Kaya yönetimindeki 48 AB 178 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Kaya’nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, daha sonra yol kenarındaki tarlaya uçtu.

KAZA SONRASI BEBEĞİ SEZARYENLE DÜNYAYA GETİRİLDİ

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipler sevk edildi. Muğla Eğitim-Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve 37 haftalık hamile olduğu öğrenilen Kaya, sezaryenle kız çocuğu dünyaya getirdi.

9 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Pınar Kaya, bugün öğleden sonra 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Bebeğini kucağına alamadan hayatını kaybeden Kaya'nın vefatı ile yakınları büyük acı yaşadı.

Bu arada sezaryenle dünyaya gelen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Kırkdokuzelli 2 ay önce Şikayet Et
    Hamile bayanların araç kullanması bebeklerinin ve kendi sağlıkları için yaksaklanmalıdır. Özellikle doğum süreci yaklaşan dönemde hormonal dengelerdeki değişimler kan şekeri düşmesi vs yaşanabileceği için
    Cevapla
  • mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    kader işte bu Allah rahmeti ile muamele eylesin inşallah
    Cevapla
  • vatansever32 2 ay önce Şikayet Et
    sanırımın bebek nerdeyse doğum aşamasındaymış. keşke araba kullanmasına izin verilmeseydi bu zamanda. belki bir ağrı hissetti yada bebekle ilgili birşey oldu. hakimiyetini kaybetti. Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Veli 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • EMEKLİ 2 ay önce Şikayet Et
    doğumuna zaten sayılı günler kalmış senin ne işin var araba sürüyorsun oturaydın evinde. Allah rahmet etsin . çok üzücü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR