Domuza çarpan otomobil takla attı: Genç eczacı hayatını kaybetti

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yola çıkan domuza çarpan otomobilin takla attığı kazada eczacı Begüm Dikmen (30) hayatını kaybetti; annesi, babası ve ablası yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2024 08:56 GÜNCELLEME 19.07.2024 11:34 GÜNCEL
Domuza çarpan otomobil takla attı: Genç eczacı hayatını kaybetti
Domuza çarpan otomobil takla attı: Genç eczacı hayatını kaybetti

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşayan İbrahim Dikmen (63) eşi Nazmiye Dikmen (61), kızları eczacı Begüm Dikmen, diyetisyen Damla Dikmen (34) ile Antalya'ya tatile gitti. Tatillerini tamamlayan aile İbrahim Dikmen'in kullandığı 59 ABB 520 plakalı otomobille evlerine dönüşe geçti.

Dikmen'in kullandığı otomobil, saat 04.30 sıralarında Çorlu'nun Seymen Mahallesi yakınlarında yola çıkan bir domuza çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği otomobil, takla atarak devrildi.

Otomobildeki Dikmen ailesinin 4 ferdi yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerin gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Begüm Dikmen, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Tedavisi süren 3 kişinin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

 

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Samsun 1 ay önce Şikayet Et
    Dahada iyisi hep yavas gitmek aninda hersey olabiliyor arkadasin biriyle yola ciktikbombos yol hadi hizli yuru dedik bos yol yooo ben aksama eve gidicem dedi ecele deyil hep 80 le giderdi
    Cevapla
  • Alper 1 ay önce Şikayet Et
    domuz besleme modası çıktı birde
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Gencecik kız Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Fani 1 ay önce Şikayet Et
    Kaç tane ölüm varsa o kadar da sebep vardır. Ölüm, sebebiyle gelir. Önemli olan hazırlıklı olmak. - Haazırmıyııııız? - !!!
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Domuzlar her yerdeler marmariste mahalle aralarına iniyorlar etkili ve yekıliler ne çözüm düşünüyorlar acaba.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR