Prof. Dr. Naci Görür’den Çanakkale depremi sonrası uyarı

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Çanakkale Ezine'de meydana gelen depremin ardından açıklama yaptı. Görür'e göre en yakın deprem Marmara içinde olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2024 01:33 GÜNCELLEME 23.07.2024 01:33 GÜNCEL
Prof. Dr. Naci Görür’den Çanakkale depremi sonrası uyarı
Prof. Dr. Naci Görür’den Çanakkale depremi sonrası uyarı

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde AFAD'a göre 4,7, büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

Çanakkale depreminin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, X (Twitter) hesabından bir değerlendirme yaptı.

Görür’ün paylaşımı şu şekilde:

"Bahçeli-Ezine/Çanakkale’de 4,9 deprem oldu. Deprem Bayramiç’in güneyinde Evciler Fay Zonu'nda oldu. Bu zon KAF’ın orta branjına ait. Bu kol ve KAF’ın güney kolu yavaş enerji biriktiren dallar. Bu nedenle daha geç depremler bekliyoruz. Şimdilik en yakın deprem Marmara içinde olacak."

Son Dakika: Çanakkale'de 4,7 büyüklüğünde depremSon Dakika: Çanakkale'de 4,7 büyüklüğünde deprem

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    bu adam depremden anlamıyor.. sadece Marmara diye diye gündemde olup kendi reklamını yapıyor... usumezsoy hocanın karşısına bir çıkarın da canlı yayında bir gömsün bunu bir daha da çıkmasın karşımıza... ona tavsiyem hiç değilse deprem araştırma işini sadece merakı üzerine yapan ve bu konuda eğitim almamış olan Ahmet Yakut u izlesin.
    Cevapla
  • Halk 1 ay önce Şikayet Et
    Deprem olduktan sonra deprem uyarısı yapan adam.
    Cevapla
  • aslan 1 ay önce Şikayet Et
    ya bi git ya. her nerde deprem olsa çıkıp bir açıklama yapıyorsun yakında burda deprem olacak diye. bıktırdın artık beee. seni göremek dahi istemiyoruz. biliyoruz üülkenin her tarafı fay dolu. mal değiliz artık anladık. iş yapacak hükümete devlete anlatın gidin millet anladı
    Cevapla
  • Şems 1 ay önce Şikayet Et
    Bu tür gevezelere söz hakkı verirseniz sürekli halkı tedirgin ederler.
    Cevapla
  • MSFR. 1 ay önce Şikayet Et
    Bu adamda nerede deprem olsa ondan sonra uyarı yapıyor dün adana depreminden sonra uyarı bugün Çanakkale depreminden sonra uyarı bu uyarıları yapmak için prof olmaya gerek yok ülke deprem ülkesi bende diyorum dikkatli olun oluncada ben demiştim diyecek eğer bir şey biliyorsan yerini ve zamanını önceden söyle yoksa kes sesini reklama gerek yok .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR