AKOM İstanbul için saat verdi! Yağmur müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada İstanbul’da öğle saatlerinden itibaren yer yer gökgürültülü sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2024 14:16 GÜNCELLEME 23.07.2024 17:06 GÜNCEL
AKOM İstanbul için saat verdi! Yağmur müjdesi!
AKOM İstanbul için saat verdi! Yağmur müjdesi!

AKOM tarafından yapılan açıklamada İstanbul için bugün öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış müjdesi verildi.
 

17 il için uyarı! Dikkat: Kuvvetli geliyor! Yeni haftada hava durumu nasıl olacak?17 il için uyarı! Dikkat: Kuvvetli geliyor! Yeni haftada hava durumu nasıl olacak?


Yapılan açıklamada İstanbul’u yaklaşık iki haftadır etkisi altına alan sıcak ve bunaltıcı havanın etkisini azaltacağının tahmin edildiği aktarıldı.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Hakikat 2 ay önce Şikayet Et
    Doğa her zaman intikamını alır ve her zaman almıştır su bitmez hava bitmez gün gelir doğa yine intikam alacaktır insanoğlu yok olur yada sayısı iyice düşer orman yakan olmaz bina yapan olmaz doğa dengesini düzeltir her daim.
    Cevapla
  • Gülderen kavarnalı 2 ay önce Şikayet Et
    İstanbulda fazla yagmur yagmıyor cünkü her taraf beton yıgını yesıl alan orman kalmadı
    Cevapla
  • İsm 2 ay önce Şikayet Et
    İstanbul un 2/3 si orman.
    Cevapla
  • MEHMET ÇELİK 2 ay önce Şikayet Et
    inşallah yağmur yağarsa hiç olmazsa havalar insani bunalmaya başlamıştır çünkü barajlarda su kalmamıştır hem ekinler hemde zavallı hayvanlar için Zor günler geçiriyoruz Cenabı Allahimizdan tek dileğim güzel bir yağmur yağdırmasi yağmurun en güzel faydaları nelerdir ekinler ve hayvanlar barajlar dolacak abim mevlamizdan dualarımız seninle BEREKET DİLİYORU
    Cevapla
  • Tolga 2 ay önce Şikayet Et
    Ne diyorsun sen ya :)
    Cevapla
  • Pelin 2 ay önce Şikayet Et
    Çok iyi olur en azından kurak olmaz deprem olmaz susuz barajlarda sularımız dolar taşar inşallah yağmur yağar bir an önce hatta inşallah bu gün yağar
    Cevapla
  • Celal 2 ay önce Şikayet Et
    Şu an Ekin toplama zamanı,suya ihtiyaç yoktur.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 2 ay önce Şikayet Et
    ISTANBUL'un 39 ilçesi var 30 milyon insan VAR yeşillik ağaç toprak azaldığından ve HER yer beton ve beton sıcaklık basıncından dolayı yağmur yağmıyor
    Cevapla
  • Ömer Suat Menali 2 ay önce Şikayet Et
    Buna insanların araçların sanayi tesislerinin çıkardığı gazları ve sıcaklığını da eklerseniz yazın yağmurdan var geçtim kışın kar yağması artık mucizilere kalmış....
    Cevapla
  • Kemal 2 ay önce Şikayet Et
    Saat 6 oldu tek damla düşmedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR