Son dakika haberi... E-5'te 10 araç kazaya karıştı: Çok sayıda yaralı var!

Son dakika... İstanbul Esenyurt'ta, 15 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. D-100 kara yolunda trafik yoğunluğu yaşanıyor. Ekipler kaza yapan araçların kaldırılması için çalışma başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2024 08:16 GÜNCELLEME 24.07.2024 10:09 GÜNCEL
Son dakika haberi... E-5'te 10 araç kazaya karıştı: Çok sayıda yaralı var!
Son dakika haberi... E-5'te 10 araç kazaya karıştı: Çok sayıda yaralı var!

İstanbul Esenyurt'ta, sabah saatlerinde 15 aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası meydana geldi.

İLK BELİRLEMELERE GÖRE 7 YARALI

AA ve DHA'da yer alan habere göre kaza nedeniyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kaza nedeniyle kara yolunun Topkapı istikametindeki trafik akışı tek şeritten sağlanırken araç yoğunluğu yaşanıyor. Ekipler kaza yapan araçların kaldırılması için çalışma başlattı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    kazaya karışan ne kadar sürücü varsa devlet bir sene onların ehliyetine el koyması lazım
    Cevapla
  • svs58 1 ay önce Şikayet Et
    Levhaya uy,mesafeli sürüş yap,kaza riski %1 e düşer..o 1ede kimse birşey yapamaz...olmayacak kaza denir ona...kısacası,yağışla beraber makascı eşkiyalar yüzünden ve telefon manyakları yüzünden oluyor kazalar..yoksa mevcut özellikler ile araç kaza yapmaz..şöfor yaptırıyor.
    Cevapla
  • Fasulye 1 ay önce Şikayet Et
    Bu kazanin sebebi hic kimsenin digerine yol vermeme inadinda olmasidir.Yol vermek ki$ilik $ahsiyet´duru$ kaybetmekdir´kendini dü$ük basit görmek hastaligi gibidir´avrupada ise yol vermek bir memnuniyet iyi bir $ey yaptim gibi kendini hissetmekdir.Bu yüzden Türkiye Trafik kültürü olmayan bu ve benzer kazalara sebeb olmaya hep aday ülkedir.
    Cevapla
  • Gözü kara 1 ay önce Şikayet Et
    Toplayin hepsinin ehliyetlerini mesafa yok kural yok
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Herkese gecmis olasun. Benim merak ettigim bu gibi kazalarda sigortalar nasil bir yol izliyorlar? Kimin sigortasi kimin zararini ödüyor? Hangi üst sinira kadar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR