Bingöl'deki deprem sonrası Naci Görür'den korkutan uyarı!

Bingöl'de meydana gelen 4,2 büyüklüğünde deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2024 21:52 GÜNCELLEME 26.07.2024 22:55 GÜNCEL
Bingöl'deki deprem sonrası Naci Görür'den korkutan uyarı!
Bingöl'deki deprem sonrası Naci Görür'den korkutan uyarı!

Bingöl'de meydana gelen 4,2 büyüklüğünde deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Karlıova olan sarsıntı 11,88 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Bingöl Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Saat 18.27'de merkezi Karlıova olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. İlk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı söz konusu olmamıştır. Allah milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin." ifadesi paylaşıldı.

Deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.

Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem!Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem!

"DEPREM KÜÇÜK AMA YERİ CAN SIKICI"

Naci Görür, şunları söyledi:

"Karlıova-Serpmekaya/Bingöl’de 4,1 deprem oldu. Deprem küçük ama yeri can sıkıcı. Hem KAF’a, hem DAF’a yakın. Her iki fayda da bu yörede deprem bekliyoruz. Buralara yakın yerlerde olan depremler faylardaki stres alanını değiştirebilir diye hep endişe ederiz."

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Abdullah Bayraktar 1 ay önce Şikayet Et
    NACİ NACİ, olacak elbetteki olur, ama Allah cc. ilmidir bunlar. kim bilecek nerde ne olacak. az konuşunda insanları rahat bırakın. yerinde göğünde sahibi en doğrusunu en güzelini bilir.
    Cevapla
  • Bingöllü 1 ay önce Şikayet Et
    Hocam Bende biliyorum birgün deprem olacağını önemli olan gün ve saatini söyle vatandaş ona göre o gün şehri derk etsinler deprem olacak diyorsun gün olarak bilmiyorsun yıl olarak bilmiyorsun böyle açıklamalarınla vatandaşın içine korku düşürüyorsun.
    Cevapla
  • Urfali 1 ay önce Şikayet Et
    Naci görür herseyi görüyor masallah
    Cevapla
  • Mehmet Turgut 1 ay önce Şikayet Et
    her depremden sonra senden başka sahneye çıkan yok, Ne hırs bu yaaa
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    arkadaş ölüm hakdeyilmi nasıl olsa öleceksin adamda ona göre önleminizi alın diyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR