Liman şantiyesinde korkutan yangın!

Son dakika: Mersin'in Silifke ilçesindeki bir liman şantiyesinde yangın çıktı. Olay yerine gelen ekiplerin uğraşıyla yangın kontrol altına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2024 10:56 GÜNCELLEME 28.07.2024 12:49 GÜNCEL
Liman şantiyesinde korkutan yangın!
Liman şantiyesinde korkutan yangın!

SON DAKİKA HABERİ: Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Taşucu Kum Mahallesi mevkiinde bulunan Ceyport limanın şantiyesinde molozların olduğu bölgede yangın çıktı.

Yangın rüzgarın da etkisiyle alanda bulunan malzemelere de sıçrayarak büyüdü. Olay yerine itfaiye ve arazözler ile yangın söndürme helikopterleri sevk edildi.

3 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Ekiplerin müdahalesi ile söndürülen yangının alevleri ve dumanları ilçenin bir çok noktasında görüldü. Yaklaşık 3 saatte söndürülen yangın sonrası soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

Yerleşim yerlerine sıçramadan ekiplerin aralıksız müdahalesiyle söndürülen yangının molozların ve çöplerin bulunduğu alandan başladığı öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR