Düğünde PKK propagandasına 4 tutuklama

Siirt'te bir düğünde PKK/KCK terör örgütü propagandası içeren şarkıyla halay çektiği belirlenen 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2024 11:59 GÜNCELLEME 28.07.2024 12:10 GÜNCEL
Düğünde PKK propagandasına 4 tutuklama
Düğünde PKK propagandasına 4 tutuklama

Kurtalan ilçesindeki bir düğünde çekilip, soysal medyada paylaşılan ve PKK/KCK terör örgütü propagandası içeren şarkıyla halay çekenlerin olduğu videoda bulunan 6 şüpheli, 26 Temmuz'da İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü, tutuklandı, 2'si adli kontrolle serbest bırakıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • hibo 1 ay önce Şikayet Et
    düğündekilerin alayı itlaf edilmeliyken 4 kişi tutuklanıyor o müziği mekanında çaldıran eşlik edip oynayan alkış tutan hakkında işlem yapılıp en azından 10 yıl hapsi boylamalıydı bunlara acımak vatana ihanettir.
    Cevapla
  • hakan toköz 1 ay önce Şikayet Et
    asmıyosun bari ver 50 yıl görsün tersini
    Cevapla
  • Levent 1 ay önce Şikayet Et
    Ey bunları tanıyanlar zalimler bu zalimlere deyin kraliçe Elizabeth öl dü öldü 4620000 , milyar dolar Serveti vardı lakin öldü,, ALLAH canıi aldı
    Cevapla
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    Vatandasliktan atip bütün mal varligina el koyun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR