İslam'a çirkin sözler söylemişti: Tuğba Ekinci hakkında soruşturma başlatıldı!

Son dakika: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca şarkıcı Tuğba Ekinci hakkında bir ödül töreninde yaptığı konuşmada sarf ettiği sözler gerekçesiyle 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan re'sen soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.07.2024 15:01 GÜNCELLEME 29.07.2024 15:44 GÜNCEL
İslam'a çirkin sözler söylemişti: Tuğba Ekinci hakkında soruşturma başlatıldı!
İslam'a çirkin sözler söylemişti: Tuğba Ekinci hakkında soruşturma başlatıldı!

Tuğba Ekinci sahnede İslami değerlere açıkça hakaretlerde bulunmuş ve  “Bizi beğenmediler, kıyafetlerimize kadar. 'Müslümanlığa yakışmaz' dediler. Bu nasıl secdeye eğilmek, nasıl amin demek, bu nasıl Allah, nasıl Peygamber. hayırdır” ifadelerini kullanmıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekinci'nin İstanbul'da sahne aldığı bir ödül töreninde yaptığı ve bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarında paylaşılan konuşmasında sarf ettiği sözlere ilişkin harekete geçti.

Başsavcılık, Ekinci hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlattı.

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 99 TÜMÜ
  • tesisatci 1 ay önce Şikayet Et
    Bunun gibilee ChP ve dem e güveniyor
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar Hain varsa Ellerin'den Türk kimliği alınmalı.Yoksa Hainler bitmez.
    Cevapla
  • fakirullah 1 ay önce Şikayet Et
    nasıl Allah olduğunu ölünce görürsün
    Cevapla
  • zzzzt erenköy ? 1 ay önce Şikayet Et
    Reklamin iyisi kötüsü olmaz, herkim Bati medyasinda bas mansetten gündem olmak istiyorsa evvela islama sembollerine veya Kurani-Kerim yakmasi sarta baglandi, Avrupa medyasinda gündem olamayacagini anlayan Tuğba ümitsizlige kapildi, gözü döndü israil' e sinyal çakiyor, zavalli wah wah tüh tüh yalvar yakar Tuğba :))
    Cevapla
  • Allah korusun 1 ay önce Şikayet Et
    Doğrusunu Allah bilir gerçekten kıyamet kopması yakın. Deccalın ordusu dört bir taraftan Müslümanlığa saldırıyor. Bir bu saldıranlar bizimle yaşıyor. Eskiden özgür yaşam derlerdi, şimdi direk Alla(cc) Ve Resülünü (sav) hedef alıyorlar. Allahım sen bizi hak yolda sabit kıl.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR