Haniye'nin şehit olduğu gün Fatih Altaylı'dan Erdoğan'la ilgili hadsiz sözler

Son dakika haberi: Fatih Altaylı, İsrail basınını referans alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile işgalci İsrail'in Başbakanı Netanyahu'nun birbiriyle atışarak kendilerine oy toplamaya çalıştığını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2024 16:14 GÜNCELLEME 31.07.2024 16:25 GÜNCEL
Haniye'nin şehit olduğu gün Fatih Altaylı'dan Erdoğan'la ilgili hadsiz sözler
Haniye'nin şehit olduğu gün Fatih Altaylı'dan Erdoğan'la ilgili hadsiz sözler

Son dakika haberi: Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İran'ın başkenti Tahran'da kaldığı konutunda suikasta uğrayarak şehit oldu. 

Saldırı tüm dünyada geniş yankı uyandırırken, Türkiye de sert tepki gösterdi. 

"Suikastın Filistinlilerin moralini bozmaya, onları sindirmeye yönelik bir alçaklık" olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye olarak bütün yolları denemeye, bütün kapıları zorlamaya ve Filistinli kardeşlerimizi tüm imkanlarımızla, tüm gücümüzle desteklemeye devam edeceğiz" dedi. Erdoğan ayrıca İslam dünyasının güçlü durması gerektiğini ve tüm insanlığın ittifakıyla Gazze'de zulüm ve soykırımın sona erdirilmesi gerektiğini vurguladı.

Erdoğan'dan Haniye'nin ailesine taziye telefonu!Erdoğan'dan Haniye'nin ailesine taziye telefonu!

Başkan Erdoğan ile Haniye'nin yıllar önce mecliste bir araya geldiği anlar viral oldu!Başkan Erdoğan ile Haniye'nin yıllar önce mecliste bir araya geldiği anlar viral oldu!

Haniye'ye suikast! Erdoğan'dan son dakika açıklamasıHaniye'ye suikast! Erdoğan'dan son dakika açıklaması

FATİH ALTAYLI'DAN HADSİZ SÖZLER

Öte yandan, kendi YouTube kanalında yayın yapan Fatih Altaylı, tepki çeken açıklamalarda bulundu. İsrail basınını referans gösteren Altaylı; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de soykırım gerçekleştiren İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu ile atışarak oy konsolide etmeye çalıştığını ima etti. Altaylı, şunları söyledi: 

"İsrail basını bunu dillendirmeye başladı. Burada Netanyahu hükümeti, Türkiye'de Erdoğan iktidarı oy kaybediyor. Netanyahu hükümeti düşmek üzere seçim olsa Türkiye'de AKP iktidarı düşmek üzere. İkisi birbiriyle bu şekilde atışarak kendi ülkelerinde birbirleri üzerinden oy toplamaya, oy konsolide etmeye çalışıyor diye İsrail basınında teori yazılmaya başlandı. İsrail basınında böyle kuşkulu bir yaklaşım belirdi, ben onu hatırlatayım ilgililerine."

Erdoğan'ın İsrail çıkışına Fatih Altaylı'dan hadsiz sözler: Kafana odunla vururlar vallaErdoğan'ın İsrail çıkışına Fatih Altaylı'dan hadsiz sözler: Kafana odunla vururlar valla

Fatih Altaylı'dan Bozkurt'la ilgili çirkin değerlendirme: Oy hesabı yaptı!Fatih Altaylı'dan Bozkurt'la ilgili çirkin değerlendirme: Oy hesabı yaptı!

KAYNAK : HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 281 TÜMÜ
  • misafir 32 1 ay önce Şikayet Et
    Soyadı kanunu ile içimize 100 binlerce ermeni, rum, yunan, yahudi karıştırıldı ve maalesef Türkçe ad soy ad aldı..
    Cevapla
  • selim++ 1 ay önce Şikayet Et
    ...... sizler ve cenabınız vede kemalistler vede ataist laikçiler ne zaman reise oy verdinizde şimdi vereceksiniz,
    Cevapla
  • mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    herzamanki gibi saptırıyor
    Cevapla
  • Yorumcu 1 ay önce Şikayet Et
    Kimden oy toplucak sizdenmi sizin kalbinize netenyahu daha yakıșıyo
    Cevapla
  • Battal gazi 1 ay önce Şikayet Et
    Hadsiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR