Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mali Devlet Başkanı Goita ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mali Devlet Başkanı Assimi Goita ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede terörle mücadelede işbirliği, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2024 17:10 GÜNCELLEME 31.07.2024 17:17 GÜNCEL
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mali Devlet Başkanı Goita ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mali Devlet Başkanı Goita ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye ile Mali ikili ilişkileri, terörle mücadelede işbirliği, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Erdoğan görüşmede, Türkiye'nin Mali ile sağlık, enerji, tarım, sanayi, teknoloji, eğitim ve ticaret başta olmak üzere her alanda işbirliğini ilerletme kararlığında olduğunu belirtti.

Üç ülkeden konfederasyon olma kararı! Resmen imzayı attılarÜç ülkeden konfederasyon olma kararı! Resmen imzayı attılar

TERÖRLE MÜCADELEDE İŞ BİRLİĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Mali'ye terörle mücadele ve komşularıyla ilişkilerinde barış ve istikrarın korunması amacıyla destek vermeye devam edeceğini, FETÖ'nün Mali'deki faaliyetlerine son verilmesi ve örgüt üyelerinin Türkiye'ye iadesi konusunda adımlar atmasının beklendiğini de ifade etti.

Bir ülkenin ordusundan flaş duyuru: Ağır kayıplar verdik! Wagner'in de 50 askeri öldüBir ülkenin ordusundan flaş duyuru: Ağır kayıplar verdik! Wagner'in de 50 askeri öldü

Mali'de ordu ile eski Tuareg isyancıları yeniden karşı karşıya geldiMali'de ordu ile eski Tuareg isyancıları yeniden karşı karşıya geldi

KAYNAK : AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Asd 2 ay önce Şikayet Et
    Bu kritik görüşme ne oluyor acaba halkın yararıne ne var bu kritik görüşme hiç bitmiyor ne kadar ktitik görüşürsen görüş elin oğlundan bize fayda yook yok bu gün seninle kritik görüşen dönüş birde başkasıyla görüşüyor müslümanın müslümana faydasının olmadığı bir çağda yaşıyoruz gazze yok oluyor dünya seyrediyor müslüman kör
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR