Oğlu, anneannesini öldürdü: Abdüllatif Şener'den ilk açıklama

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü. Olayla ilgili konuşan Şener, "Psikolojik sorunları olan oğlum karşısındaki kişinin anneannesini olduğunu bile bilmeden ateş etmiş" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.08.2024 14:09 GÜNCELLEME 01.08.2024 14:09 GÜNCEL
Oğlu, anneannesini öldürdü: Abdüllatif Şener'den ilk açıklama
Oğlu, anneannesini öldürdü: Abdüllatif Şener'den ilk açıklama

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında Ankara'da ikamet ettikleri Ayrancı Mahallesi'ndeki evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

ANNEANNESİNİ REHİN ALDI

Kavgaya dönüşen olay sırasında Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i silahla rehin aldı.

Bunun üzerine Abdüllatif Şener, evin bulunduğu sokağa çıkarak durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın seyri dolayısıyla bölgeye özel harekat polis ekibi de gönderildi.

ANNEANNESİNİ ÖLDÜREN ŞENER GÖZALTINA ALINDI

Bedirhan Şener, bu sırada anneannesi Çetiner'i silahla vurarak öldürdü. Bedirhan Şener, polis ekiplerince gözaltına alındı. 

ABDÜLLATİF ŞENER'DEN İLK AÇIKLAMA

Abdüllatif Şener, sosyal medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu, eşinin hayatta olduğunu belirtti. Sosyal medyadan açıklama yapan Şener, şu ifadeleri kullandı: 

"Dün meydana gelen olay, ailemizi derinden sarsmıştır. Bu vesile ile taziyelerini bildiren, acımızı paylaşan cevap veremediğim tüm dostlarımıza teşekkür ederim.

Diğer bazı sorunlarla birlikte oğlum Bedirhan, yıllarca işsiz kalmanın sıkıntılarıyla psikolojik sorunlar yaşamıştır. Sonrasında Meclis personeli olarak parti grubunda çalışırken; en düşük maaşla Meclis kadrosuna alınmasını bazı medya mensupları şahsımla hesaplaşmanın bir aracı haline dönüştürünce, bu durum O'nun psikolojik sorunlarını ağırlaştırmıştır.

Sağlık durumu iyi olmadığından ve telefonlarımıza cevap vermediğinden hayatından endişe duyarak dün akşam eşim Berrin ve annesiyle birlikte oğlum Bedirhan'ın evine gittik. Ben arabayı park etmekle meşgulken eşim ve annesi oğlumun dairesine çıkmışlar, zile basmışlar, O ise kapıyı açar açmaz karşısına ateş etmeye başlamıştır ve söz konusu müessif olay meydana gelmiştir. Oğlum anneannesini çok severdi, zaman zaman O'nda kalır, anneannesi de kendisinde kalırdı.

Eşimin kanser tedavisi gördüğü bir ortamda, özensiz ve yanlışlarla dolu yayın ve yorum yapanlara üzüntülerimizi belirtir, yaşadığımız bu zor günlerde ailemizin acısına saygı göstermelerini bekleriz."

KAYNAK : Haber7
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 243 TÜMÜ
  • yağmur 1 ay önce Şikayet Et
    Acısında bile devleti suçluyor.Işsiz diye iyi her işsiz önüne geleni öldürsün.
    Cevapla
  • Ahmet Bey 1 ay önce Şikayet Et
    Bu insanlar bu silahları nereden buluyor? Bu kadar kolay olmamalı. Sıkı denetim olmalı
    Cevapla
  • Boşver 1 ay önce Şikayet Et
    Burada kötü yorum yapan sözde müslümanlar insanmısınız lan siz
    Cevapla
  • Bircihan 1 ay önce Şikayet Et
    her zaman yediği ekmeği inkar eden müslüman oluyor da burdakiler mı müslüman olmuyor o yolunu çoktan kaybetti
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yersen
    Cevapla
  • akil hoca 1 ay önce Şikayet Et
    Evlatlarımızı salih evlatlar zümresine katamadığımızdan ötürü ne kadar pişman olsak yine de azdır. lakin zaman ahir zaman oldu, el kadar yavrucaklara dahi ne sözümüz geçiyor ne de gücümüz yetiyor. Biz nerde hata yaptık da böyle oldu. ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM dedik fakat hayatımıza İSLAM DİNİNİN gereklerini tatbik edemedik, yani taklitten tahkike ulaşamadık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR