27 yaşında kalp krizine yenildi

Zonguldak'ta acı bir olay yaşandı. Kentte maden ocağında kalp krizi geçiren 27 yaşındaki Bedirhan Karaş adlı işçi hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.08.2024 11:16 GÜNCELLEME 07.08.2024 11:16 GÜNCEL
27 yaşında kalp krizine yenildi
27 yaşında kalp krizine yenildi
 

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) ait maden ocağında çalışırken kalp krizi geçiren Bedirhan Karaş (27), hastanede yaşamını yitirdi.

DHA'nın haberine göre olay, dün saat 21.00 sıralarında TTK'nın Gelik İşletme Müdürlüğü'ne ait ocağında meydana geldi.

HASTANEYE KALDIRILDI, KURTARILAMADI

Bedirhan Karaş, maden ocağında çalışırken fenalaştı. Arkadaşları, Karaş'ı yeryüzüne çıkarırken, haber verilen sağlık ekipleri tarafından madencinin ilk müdahalesi yapıldı. Ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürülen Karaş, kurtarılamadı.

Karaş'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Karaş'ın cenazesi, bugün ikindi vakti memleketi Karabük'ün Yenice ilçesi Yortanpazarı beldesi Kirazlar Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR