Ajda Pekkan’dan konserde protokole hakaret! Dinleyenler şaştı kaldı...

Ajda Pekkan, konseri sırasında protokolde oturan bir kişinin konser bitmeden kalkıp gitmesine tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.08.2024 09:58 GÜNCELLEME 08.08.2024 15:10 GÜNCEL
Ajda Pekkan’dan konserde protokole hakaret! Dinleyenler şaştı kaldı...
Ajda Pekkan’dan konserde protokole hakaret! Dinleyenler şaştı kaldı...
 
 
 

Şarkıcı, sahneden "Ben protokolde oturup s…p gitsem ne dersiniz?" diyerek dinleyicisine hakaret etti. Konserini sevmeyip çıkanlara da arkalarından bağıran şarkıcı, "buraya gelin" diyerek onları zorla sahneye çağırdı.

KONSERE KATILANLAR ŞAŞKINA DÖNDÜ

Bu olay, sosyal medyada ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. 80 yaşına yaklaşan sanatçının bu sözleri, konser katılımcıları arasında şaşkınlık ve tepkiyle karşılandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 176 TÜMÜ
  • Vefa 4 hafta önce Şikayet Et
    Dinlemeye gidenlere şaşıyorum oraya verdikleri bilet ücretini bi garibana verseler hakaret yerine dua alırlardı ....
    Cevapla
  • Seda Irmak 1 ay önce Şikayet Et
    80 yaşını geçmiş diyecektiniz sanırım gazinocular kralı Fahrettin Aslan Bursa'da yaşlarını küçültüklerini taa 80 yıllarda açıklamış onların gerçek nüfus cüzdanları benim kasam da dururdu gerçek doğum tarihlerini iyi bilirim diyerek açıklamış idi.Ama 80!yaşı çoktan geçmiş birine göre durumu harika bu arada protokolden kalkan kardeşi ve arkadaşları imiş,yinede yaptığı sık değil !
    Cevapla
  • İlker 1 ay önce Şikayet Et
    Protokol en saçma şey. Konserde protokol çok saçma. Tamam bilet alırsın en önden, sonra beğenmezsin çıkarsın normal ama protokol ayrıcalıklı kişiler biletsiz sadece vip olduklarından egolu sanki birşeymiş gibi otururlar. Protokol sevdası çok saçma
    Cevapla
  • Kürtoğlu Osman 1 ay önce Şikayet Et
    Ne desem ki;80'lik teyze desem şimdi ona da sinirlenir , bu yaşa gelmişsin hep sahnelerdesın bari bı alnın secdeye varsın da Rabbim de buda Ajda kulum desin hmmm."kadının gunahına girmiş olduk ama Rabbim bizleride af etsin"
    Cevapla
  • Mstf 1 ay önce Şikayet Et
    Bir topluluk var. Belgesellere konu oluyor. Ölülerini kabirden çıkarıp, süsleyip törenler yapıyorlar. Sonra tekrar toprağa. Bu da aynı o topluluğun ölüleri gibi gözüküyor farkında değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR