Bir ilimizde denize girmek yasaklandı!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde elverişsiz hava ve deniz koşulları nedeniyle denize girmek yasaklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.08.2024 03:06 GÜNCELLEME 09.08.2024 03:06 GÜNCEL
Bir ilimizde denize girmek yasaklandı!
Bir ilimizde denize girmek yasaklandı!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Kaymakamlığı, elverişsiz hava koşulları nedeniyle ilçede denize girmenin yasaklandığını duyurdu.

Kandıra Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, elverişsiz hava ve deniz şartları sebebiyle 9 Ağustos Cuma günü ilçede Kerpe ve Kovanağzı dışındaki tüm plajlarda denize girmek yasaklandı.

Vatandaşlardan yasağa uymaları, yasak kapsamı dışındaki cankurtaran hizmeti verilen bölgelerde mantar dubalar içerisinde denize girmeleri istendi.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Öğrenci 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye düşmanlarıyla iş tutanlar her Türk'ün düşmanıdır.Sen kimsin
    Cevapla
  • Bayrak 1 ay önce Şikayet Et
    Katar yöneticilerini daveti üzerine dünya kupasına giden cumhurbaşkanına israf adına her türlü çamuru atan yalancı iftiracı zangoçlar tasarruf tedbirlerinin alındığı bir zamanda İtalya ve Fransa gezici familyasına sesleri çıkmıyor. hiç bir zaman samimi olmadılar. Bu aziz milletin değerlerine savaş açan zangoçlar.
    Cevapla
  • Adsız 1 ay önce Şikayet Et
    25 yıl önce 1999 ilk görev yerimdi Kefken cebeci Kocaeli Sakarya İstanbuldan günübirlik gel n tatilcilerden bir günde 5-6 boğulma vakası meydana gelmişti.
    Cevapla
  • Gurbet 1 ay önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar Neredeydiniz yanlışları savunacak kadar cahilsiniz önce Türkiye'ye sahip çıkın Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapmayın Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapanlar benim düşmanımdır
    Cevapla
  • Gurbet 1 ay önce Şikayet Et
    Biz Türküz Bizler geliriz. Çevreyi kirletiriz sorun değil.. Nerede bu devlet temizlesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR