Elinde çakmak gazıyla duvarda ölü bulundu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir okulun bahçe duvarının üstünde Uğur Öztürk'ün (25) cansız bedeni bulundu. Öztürk'ün elinde çakmak gazı olduğu görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2024 13:15 GÜNCELLEME 11.08.2024 13:43 GÜNCEL
Elinde çakmak gazıyla duvarda ölü bulundu!
Elinde çakmak gazıyla duvarda ölü bulundu!
 

Olay, saat 09.30 sıralarında Sinanbey Mahallesi’nde meydana geldi. Kaşıkçıoğlu Ortaokulu'nun önünden geçen kişi, bahçe duvarının üzerinde hareketsiz yatan birini görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde öldüğü belirlenen kişinin, Uğur Öztürk olduğu tespit edildi. Elinde çakmak gazı ile bulunan Öztürk'ün cesedi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • İlyas 1 ay önce Şikayet Et
    25 yaşında kararan bir hayat Allah ailesine sabır versin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bögle yasanm8s hayatın bögle sonun
    Cevapla
  • yörük 1 ay önce Şikayet Et
    Ah be kardeşim ALLAH kimseyi evsiz yurtsuz koymasın çok üzülüyorum bu gençlerimizi böyle görünce
    Cevapla
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    Çocuk evsiz barksiz değildi evide var kardeşide var arkadaş ortamı bu hale getiriyor yazık ailesine Allah sabr versin ah be uğurum bir zamanlar bizim kiracımızdı
    Cevapla
  • Adanali 1 ay önce Şikayet Et
    Daha 25 yasinda yazik olmus
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR