Emine Erdoğan: Bugün katiller değil kahramanlar alkışlandı

Filistin Devlet Başkanı Abbas, bugün TBMM'de yaptığı konuşma sırasında alkışlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ABD Kongresi'nin aksine bugün katillerin değil kahramanların alkışlandığını vurguladı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.08.2024 21:00 GÜNCELLEME 16.08.2024 09:34 GÜNCEL
Emine Erdoğan: Bugün katiller değil kahramanlar alkışlandı
Emine Erdoğan: Bugün katiller değil kahramanlar alkışlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ABD Kongresi'nin aksine TBMM Genel Kurulu'nda bugün katillerin değil, vatanları için direnen ve şehit olan kahramanların alkışlandığını bildirdi.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesaplarından Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM Genel Kurulu'nda hitap etmesine ilişkin paylaşımda bulundu.

"Filistin için tek yürek" etiketiyle yaptığı paylaşımda Emine Erdoğan, şunları kaydetti:

"ABD Kongresi'nin aksine TBMM Genel Kurulu'nda bugün katiller değil, vatanları için direnen, şehit olan kahramanlar alkışlandı. Kendi çıkarlarını masum bir çocuğun hayatından daha değerli görenlere karşı Türkiye olarak, Filistin'in sesi olmaya devam edeceğiz. Zira biliyoruz ki Filistin'in zaferi, zulme boyun eğmeyen bir halkın, adaletin yanında duran her insanın zaferidir. Gazze'de 7 Ekim'den bugüne şehit edilen 40 bin masum kardeşimizi rahmetle anıyor, acılarını yürekten paylaşıyorum."

Emine Erdoğan paylaşımında, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın konuşmasına ilişkin video ile ABD Kongresi ve TBMM Genel Kurulu'ndan görüntülerin yer aldığı "Mazlumları alkışlıyoruz, katilleri değil" başlıklı fotoğrafa da yer verdi.

KAYNAK : AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • iso 1 ay önce Şikayet Et
    Bu CHP şimdiye kadar Bu ülkeye ne kattı acaba çok merak ediyorum.
    Cevapla
  • mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    İyide bu adam ilk çağrıldığında gelmedi sonra ısrar edilince geldi Türkiye ye ayrıca haniyenin cenazesine katılmadı öyle biliyorum.
    Cevapla
  • Maşallah 1 ay önce Şikayet Et
    Maalesef bu adam bı işbirlikçi ve hayin bu adama güven olmaz ABD itrail uşağı
    Cevapla
  • Das 1 ay önce Şikayet Et
    Abd hep katillerden yanaydi hep de öyle kalacak
    Cevapla
  • Avcı 1 ay önce Şikayet Et
    Afadersiniz de Abbas kimin neyin kahramanı?Bir kahraman varsa İZZETTİN ELKASSAM MÜCAHİTLERİDİR.
    Cevapla
  • Remzioğlu 1 ay önce Şikayet Et
    Abbas'ı dememiş ki kardeşim, "şehit olan kahramanlar" yazmış ya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR