Yaz Kur'an Kurslarına büyük katılım! Erbaş rakamı açıkladı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Yaz Kur'an Kurslarına 3 milyona yakın öğrencinin katıldığını bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2024 12:18 GÜNCELLEME 18.08.2024 12:40 GÜNCEL
Yaz Kur'an Kurslarına büyük katılım! Erbaş rakamı açıkladı
Yaz Kur'an Kurslarına büyük katılım! Erbaş rakamı açıkladı

Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 3 milyona yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Yaz Kur'an Kurslarını, düzenlenen kapanış programlarıyla tamamladıklarını belirtti.

Erbaş paylaşımında, "Başta Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'i ve manevi değerlerimizi öğrenmek için büyük gayret gösteren öğrencilerimiz olmak üzere, nesillerimize manevi değerlerimizi ulaştırmaya çabalayan Kur'an kursu öğreticilerimize, din görevlilerimize, bu hizmetlerde emeği geçenlere, velilerimize ve hayır sahiplerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Fatma 1 ay önce Şikayet Et
    Bu eğitimler yıl boyu okullarda verilirse daha faydalı olacaktır. Yazın 1 gün gelen bile kaydediliyor. Rakamlar sisirme ama olsun. 7 hafta düzenli giden yok, son iki hafta boşalıyor kurslar. Daha planlı bir çalışmayla daha faydalı olunabilir. Ayrıca planlamada Görevlilerin görüşleri hiç alınmıyor.
    Cevapla
  • Enişte 1 ay önce Şikayet Et
    Elin oğlu Mars gezegeninde araştırmalar yapar yapıyor, kuran kursuna katılım ile uğraşıyoruz. Bu ülke hiç ileriye gider mi ???
    Cevapla
  • Payitaht 1 ay önce Şikayet Et
    Gidişat islamın galebe geleceği döneme doğru ilerlemektedir.Bu uğurda kim bir taş üstüne taş koyuyorsa ne mutlu ona...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Maalesef Camilerde yaz kuran kursunda bir şeyler öğrenmek eskiden idi
    Cevapla
  • Eymir 1 ay önce Şikayet Et
    Sen gel ben sana ogretirim
    Cevapla
  • Y.A 1 ay önce Şikayet Et
    ilk bakışta göze hoş geliyor, bu katılanlar ne öğrendi,uygulamada seviyemizi gördüklerimiz bize anlatıyor. 5 yaşında çocuk ile 15 yaşındaki genci bir araya toplayarak bu çocuklara bir şey öğretilmesi mümkün değil. sonucu görmek için her gün haberlerde veya çevremizde gördüklerimiz kifayet eder.
    Cevapla
  • Hamza 1 ay önce Şikayet Et
    Katılıyorum alim bozulunca dinde bozuluyor o naktadayız maalesef gönüllü imamlara ihtiyaç var ücretlilerle bu kadar olur
    Cevapla
  • استاذ 1 ay önce Şikayet Et
    Burada amaç sadece Kur'an öğretmek değil. Çocuklarımızı cami atmosferine alıştırmak. Ve bir şekilde din ve cami ile olan bağlarını canlı tutmaktadır. Yedi haftalık süreçte liselerdeki bir yıllık din eğitiminin iki buçuk katı eğitim verilmektedir. Yeterli olmayabilir. Daha fazlasına ihtiyaç var evet. Fakat faydadan hâli olduğunu söyleyemeyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR