Yer: Mardin! Başıboş köpekler yol ortasında başka bir köpeği parçaladı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde başıboş sokak köpekleri, yol ortasında başka bir köpeğe saldırmaya başladı. Köpek sürüsünün saldırdığı köpeğin telef olduğu öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.08.2024 15:05 GÜNCELLEME 19.08.2024 15:05 GÜNCEL
Yer: Mardin! Başıboş köpekler yol ortasında başka bir köpeği parçaladı
Yer: Mardin! Başıboş köpekler yol ortasında başka bir köpeği parçaladı

Sokakları adeta mesken edinen başıboş köpekler hem vatandaşlar hem de diğer hayvanlar için tehlike arz ediyor. 

Dehşet görüntüler: Başıboş sokak köpekleri aralarına aldıkları kediyi parçaladı!Dehşet görüntüler: Başıboş sokak köpekleri aralarına aldıkları kediyi parçaladı!

Olay, dün gece saatlerinde Devrim Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokaktan geçen köpeğe başka bir köpek sürüsü saldırdı.

Saldırının ardından telef olan köpeğin yerde can çekiştiği anlar ise bir vatandaşın cep telefonunu kamerasına yansıdı.

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • SELMA DOKTOR 2 hafta önce Şikayet Et
    ABD ve Avrupa ülkelerinde köpek dışkısına ağır yaptırımlar getirilirken Türkiye’de başıboş köpeklerin dışkılarından yayılan ‘echinococcus granulosus’ parazitinin neden olduğu kist hidatik vakaları artıyor. Türkiye'de, 2005 yılında 175 kist hidatik vakası yaşanırken 2019 yılında 1867 kişi bu hastalığa yakalandı. Vakaların 2017, 2018 ve 2019 yıllarında sert yükselişe geçtiği görüldü.
    Cevapla
  • AVUKAT HİLMİ 2 hafta önce Şikayet Et
    sokak köpekleri tarafından ısırılan tüm vatandaşlarımız, öncelikle geçmiş olsun. tavsiyem iyi bir avukat tutmanız ve anayasada yer alan "idari hizmet kusuru" kanuna dayanarak belediye ve valilik hakkında yüklü bir tazminat davası (500.000 EURO tazminat alan mağdurlarımız var) açmanızdır. bu sizin kanuni hakkınızdır. alacağınız tazminatla zengin bile olabilirsiniz.
    Cevapla
  • Dr.A.Mustafa Yılmaz 4 hafta önce Şikayet Et
    Tehlikenin Farkında mısınız? Başıboş sokak köpeklerinin sayısı GEOMETRİK hızla artmaktadır.ACILEN HEPSİ toplanmaz ise çok kısa bir süre sonra daha çok köpek ve sonuç olarak daha çok insan ölümü,köpek saldirisi, salgin hastalik ve trafik kazası olacak.Bu yüzden Başıboş köpeklerin hepsi beklenmeden hemen toplanmali.tehlike çok hızlı artıyor.
    Cevapla
  • Metin Güner 1 ay önce Şikayet Et
    Çözüm SİZE EY HALKIM...! Çekin videoya sahipsiz sokak köpeklerini, sonra mahalleli ile birlikte yaz bir dilekçe, herkes imzalasın sonra git belediyeye şikayette bulun, duyarsız kalırlarsa, ara "gazete haber" numaralarını, medyayı mahalleye çağır ve durumu anlat.. KIMILDA BİRAZ KARDEŞİM!
    Cevapla
  • Neriman Gökçe 1 ay önce Şikayet Et
    YASA ÇIKTI KARDEŞİM toplasaniza bu sokak köpeklerini kardeşim..!! Memleket tamamiyle Muz Cumhuriyetine döndü, inanilmaz bir şey!! Yasayi uygulayan yok, uygulamayani denetleyen, cezalandiran yok!! Nerede bu ülkenin Yasama, Yürütme ve Yargi organlari..!! Allah kahretsin böyle belediye yönetimini! Çoçuklarimiz köpekler tarafindan parçalaniyor, kuduz oluyor, ÖLÜYOR (!!), kimse UMURSAMIYOR!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR