Yumaklı açıkladı: Ula ve Yatağan'daki yangınlar kontrol altına alındı!

Son dakika: Bakan Yumaklı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Muğla Ula ve Yatağan'daki yangınların kontrol altına alındığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.08.2024 15:11 GÜNCELLEME 19.08.2024 16:02 GÜNCEL
Yumaklı açıkladı: Ula ve Yatağan'daki yangınlar kontrol altına alındı!
Yumaklı açıkladı: Ula ve Yatağan'daki yangınlar kontrol altına alındı!

SON DAKİKA HABERLERİ: Yurdun farklı bölgelerinde çıkan orman yangınlarıyla mücadele devam ediyor. Son olarak; Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Urla ve Yatağan'da çıkan orman yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. 

Yumaklı,  Aydın Bozdoğan ve İzmir Menderes yangınlarını da tamamen kontrol altına almak için müdahalelerin devam ettiğini kaydetti.

KAYNAK : DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Yangınla mücadele edenlerin Allah yardımcıları olsun. Yaz aylarında bakanlık, orman yangınlarını söndürme bakanlığı gibi çalışıyor. Maalesef milletin ekserinin isyanı ve şükürsüzlüğü yüzünden ülkemizde afetler bitmiyor. Böyle giderse bu günlerimizi de çok ararız. Allah bu millete iman kuran ve feraset nasip etsin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR