Bolu Dağı'nda zincirleme kaza: TIR yandı, İstanbul yönü ulaşıma kapandı!

Bolu Dağı'nın Düzce geçişinde 2 TIR, 4 otomobil ve 1 cipin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.08.2024 19:32 GÜNCELLEME 19.08.2024 19:32 GÜNCEL
Bolu Dağı'nda zincirleme kaza: TIR yandı, İstanbul yönü ulaşıma kapandı!
Bolu Dağı'nda zincirleme kaza: TIR yandı, İstanbul yönü ulaşıma kapandı!

Kaza, saat 16.30 sıralarında D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişi Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi mevkinde meydana geldi. Kazaya İstanbul istikametine giden 2 TIR, 4 otomobil ve 1 cip karıştı. Edinilen bilgiye göre; freni boşalan TIR, 6 araca çarptı. 

TIR'LARDAN BİRİ ALEV ALDI

Kazanın ardından TIR’lardan 1’i alev alev yanmaya başladı.

İhbar üzerine olay yerine 112, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

1 ÖLÜ, 6 YARALI

İtfaiye ekibi yanan TIR’ı söndürdü. Kazada kimliği tespit edilemeyen yanana TIR'ın sürücüsü öldü, 2’si ağır 6 kişi de yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası Düzce ve Bolu’daki hastanelere kaldırıldı.

İSTANBUL YÖNÜ ULAŞIMA KAPANDI

Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun İstanbul yönü ulaşıma kapandı.

Araçlar, tali yola yönlendirdi. Bolu Dağı Tüneli’ndeki yol çalışması nedeniyle trafik yoğunluğunun fazla olduğu yolda, kazayla birlikte kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Mazotçi 4 hafta önce Şikayet Et
    Tır şöförleri toplatılıp itlaf edilsin
    Cevapla
  • Dadaşş 4 hafta önce Şikayet Et
    BazıTırların trafikle hiç alakası yok gibi davranıyor lar katil ruhu tasıyorlar adeta sanarsın tüm yollar onların uyaracak olsan seni ezmege çalışıyor lar Allah kötü olanlarını ıslah etsin inşallah .
    Cevapla
  • Aslan 52 4 hafta önce Şikayet Et
    100 de 90 % Şoförlerde iş yok
    Cevapla
  • Resul 4 hafta önce Şikayet Et
    Gerede kemikli rampası arası yol berbat bi şekilde ülkenin yarısı yüzünü çekiyor, önce o yolu düzeltin. O yola o asfaltı o şekilde atan kimse sanırım koyun dahi güdemez.
    Cevapla
  • Zakir 4 hafta önce Şikayet Et
    Tatil dönüşü , fındık dönüşü , okul dönüşü Bolu dağını kapatan bakanlık yetkilileri bunun vebalini nasıl üstlenecek. Akıl var mantık var , neden Ekim , kasim ya da Nisan Mayıs aylarinda yapılmıyor bu çalışma. Yazıklar olsun. Daha ne kazalar olacak.
    Cevapla
  • Zeki demir 4 hafta önce Şikayet Et
    Mütahit taş mı yesin. :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR