Elazığ’da 10 yıl sonra intikam cinayeti

Elazığ'da 10 yıl sonra intikam cinayeti işlendi. İ.G. 10 yıl önce kardeşinin öldürüldüğü kavgaya karışan şüphelilerden Musa Özger’i tabanca ile vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan İ.G.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2024 09:39 GÜNCELLEME 26.08.2024 17:35 GÜNCEL
Elazığ’da 10 yıl sonra intikam cinayeti
Elazığ’da 10 yıl sonra intikam cinayeti

Olay, akşam saatlerinde merkez Yıldızbağları Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, 10 yıl önce tartıştığı kişiler tarafından bıçaklanarak öldürülen Mustafa G.’nin (27) ağabeyi İ.G. olayın şüphelilerden Musa Özger’in yanına gelerek tartışmaya başladı.

ÜÇ EL ATEŞ EDEREK YARALADI

Tartışmanın büyümesiyle İ.G., Musa Özger'e tabanca ile 3 el ateş ederek yaraladı. İ.G. olaydan sonra kaçarken, ihbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Özger, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Musa Özger'in cansız bedeni, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.

Polis, İ.G.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    kısas olsaydı böyle kan davasına dönmezdi
    Cevapla
  • Said 1 yıl önce Şikayet Et
    kıssas ta hayat vardır her iki taraf için gecerli haklı haksız kimse... rabbim; ahirete katil olarak kimseyi haşretmesin.
    Cevapla
  • Talib 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet kısas uygulamazsa vatandaş kendi işini kendi görüyor maalesef. bu da toplumsal kargaşaya sebeb oluyor. bu demokrasinin kötülüklerinden sadece 1 tanesi
    Cevapla
  • hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    geç bile kalmış
    Cevapla
  • Yatırım Hesap 1 yıl önce Şikayet Et
    kısas olsaydı bu cinayeti işlemesine gerek kalmayacaktı ağabeyinin...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR