Minik Elif'in kabusu... 7 köpek saldırdı, ailesiyle bile konuşamıyor!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde arkadaşlarıyla sokakta oynarken başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Elif Yıldırım, hastanede tedaviye alındı. Elif'in babası, "Şu anda yoğun bakımdan çıktı ama bizimle dahi konuşmuyor" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.08.2024 23:09 GÜNCELLEME 23.08.2024 23:09 GÜNCEL
Minik Elif'in kabusu... 7 köpek saldırdı, ailesiyle bile konuşamıyor!
Minik Elif'in kabusu... 7 köpek saldırdı, ailesiyle bile konuşamıyor!

Olay, dün akşam saatlerinde Gölbaşı ilçesine bağlı Şafak Mahallesi'nde meydana geldi. Oturduğu apartmanın önünde arkadaşlarıyla birlikte oynayan Elif Yıldırım, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Kız çocuğunu ısırıp ayağından sürükleyen köpeklere yoldan geçen bir vatandaş müdahale etti. Kanlar içinde kalan kız çocuğuna olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Ardından Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Elif, yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Sırtında ve karın bölgesinde ısırık izleri olan Elif'in tedavisi devam ediyor.

AİLESİYLE BİLE KONUŞMUYOR

Baba Cengiz Yıldırım, dün kızına 7 tane sokak köpeğinin saldırdığını belirterek, "Şu anda kızımın 2 tane derin yarası var. Şu anda yoğun bakımdan çıktı ama bizimle dahi konuşmuyor. Psikiyatrist yönlendirmişler, o gelip kontrol edecekmiş. Çünkü bana bile tepki vermiyor" dedi.

Bölgede çok fazla başıboş köpek olduğunu ve yakın zamanda bir kişinin daha saldırıya uğradığını söyleyen Yıldırım, "Olaydan sonra köpeklerin bir kısmını topladılar ama hala çok fazla var. Sürü halindeler. Köpeklerin toplanması için şikayetçi olduk. Bunlara artık bir çözüm bulunmalı" diye konuştu. 

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • Kerem 3 hafta önce Şikayet Et
    Taktiri ilahi..
    Cevapla
  • Tarık 3 hafta önce Şikayet Et
    Kuzum benim
    Cevapla
  • Denizci 3 hafta önce Şikayet Et
    Yakinda millet kendi itilaf edecek böyle d3vam ederse
    Cevapla
  • Misal 3 hafta önce Şikayet Et
    Ya çok merak ediyorum. Üç beş sözüm ona hayvan hakları savunucusundan mı korkuyor bu devlet. Muz cumhuriyeti değiliz diyoruz. Evet bencede değiliz. Kanunu çıkaralım bu eziyeti bitirelim. Reisim çöz bu işi Allah aşkına.
    Cevapla
  • vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Aile belediyeyi dava etsin köpekleri toplamadıkları için...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR