Ayaklanma tehdidine sessiz kalan NOW TV, Yavaş'ı hedef alan Tosun'u kovmaktan beter etti

NOW TV sunucusu Gülbin Tosun, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan sözleri sonrası ekrandan uzaklaştırıldı. Aynı Tosun, geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketleyerek, 'ayaklanma' tehdidinde bulunmuş ve NOW TV buna sessiz kalmıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2024 15:24 GÜNCELLEME 27.08.2024 15:24 GÜNCEL
Ayaklanma tehdidine sessiz kalan NOW TV, Yavaş'ı hedef alan Tosun'u kovmaktan beter etti
Ayaklanma tehdidine sessiz kalan NOW TV, Yavaş'ı hedef alan Tosun'u kovmaktan beter etti

Ayaklanma tehdidine sessiz kalan NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alması üzerine ekrandan uzaklaştırıldı.

"BİR BARDAK SUYA MUHTAÇ OLUN O ZAMAN"

Tosun, geçtiğimiz gün CHP'li Başkan Mansur Yavaş'ı etiketleyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Başkan siz ‘Sokakta köpek olmaz, biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!"

Muhalif spiker Tosun'un Yavaş'a yönelik tweeti nedeniyle işine son verildiği ileri sürülmüştü.

"HENÜZ ÇIKIŞIM VERİLMEDİ"

İddiaları adeta doğrulayan nitelikte açıklama yapan Tosun, X’teki hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

"Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından bir adım geri yok."

NOW TV 'AYAKLANMA' TEHDİDİNE SESSİZ KALMIŞTI

Gülbin Tosun yaklaşık 1 ay önce sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak onlarca çocuğun canına mal olan 'köpek' terörü konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik skandal sözler kullanmıştı.

Yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketleyen Tosun, 'ayaklanma' tehdidi yaparak, "Öldürtmeyeceğiz! Biliyorsunuz değil mi? Dünya tarihinde görülmemiş ayaklanmaya sebep olmayın" sözlerini sarf etmişti.

Tosun'un skandal tehdidi sonrasında NOW TV sessiz kalmayı tercih etmişti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 118 TÜMÜ
  • Davut 3 hafta önce Şikayet Et
    Maşaların işi bitince küllüğe konur. Şatonun maşası ile fakir köylünün maşası aynı işi görür.
    Cevapla
  • Önce Vatan 3 hafta önce Şikayet Et
    Bazı TV lerde zamanında fetö haini için ağlayan,sızlayan, yalakalık yapan onlarca gazeteci, spiker var,bunlarda kanallardan uzaklaştırılsın.
    Cevapla
  • DELİ BİLİR 3 hafta önce Şikayet Et
    Ben anlamıyorum niye neden niçin bu kadar gürültü sokak hayvanları için çözümü gayet basit bunu ATATÜRKÜMÜZ nasıl hallettiyse bizde aynısını yapalım o zaman CUMHURBAŞKANIMIZ GAZİ ATATÜRKÜMÜZ bizzat Başbakan olan İsmet İNÖNÜ ' ye talimat verip hepsi zehirlenecek masrafları belediyeler karşılayacak diyor ve ekliyor kurşunla vurmak daha pratik olur diyorlar bu tipler her sıkıştığında ATAM
    Cevapla
  • yakbulut 3 hafta önce Şikayet Et
    iyi yapmışlar. herkes haddini bilecek. üstüne vazife olmayan çok işe burnunu sokuyorsun hanımefendi. spiker değil politikacı sanki. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz....
    Cevapla
  • İsm 3 hafta önce Şikayet Et
    Hadsiz, sen sadece haber spikerisin .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR