Sivas'ta kimyasal korku: Özel kıyafetli ekipler harekete geçti

Sivas’ın Zara ilçesinde dereye atılan, tarımda kullanılan kimyasal ilaç kutuları ekipleri harekete geçirdi. Yapılan incelemelerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2024 17:47 GÜNCELLEME 27.08.2024 17:48 GÜNCEL
Sivas'ta kimyasal korku: Özel kıyafetli ekipler harekete geçti
Sivas'ta kimyasal korku: Özel kıyafetli ekipler harekete geçti

Zara'da tarımsal ilaçlamada kullanılan bazı kimyasal ilaç kutuları dereye atıldı. Bölge sakinleri durumu Sivas AFAD ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen AFAD Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer (KBRN) ekipleri özel kıyafetlerini giyerek atılan ilaç kutularını topladı.

Kısa süreliğine paniğe neden olan kutuların boş olduğu anlaşıldı. Dere kimyasal ilaçlardan temizlenirken yapılan incelemelerde bir olumsuzluğa rastlanmadı.

KAYNAK : İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Tarımdada ciddi tedbir alınmslı bilinçsiz aşırı ilaç kullanılıyor yanancılar havadan ilaçlama yapmasına da izin verilmemeli
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR