Son dakika: Sefaköy'de metrobüs kazası: 1 ölü, 53 yaralı

Küçükçekmece Sefaköy'de metrobüs kazaya karıştı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sonucunda 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken, 2'si ağır 53 kişinin de yaralandığı açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2024 16:09 GÜNCELLEME 29.08.2024 16:09 GÜNCEL
Son dakika: Sefaköy'de metrobüs kazası: 1 ölü, 53 yaralı
Son dakika: Sefaköy'de metrobüs kazası: 1 ölü, 53 yaralı

İstanbul Küçükçekmece'de seyir halindeki metrobüsün başka bir metrobüse çarpması sonucu bir kişi yaşamını yitirdi. Çok sayıda yaralı var. 

KARŞI YÖNDEN GELEN METROBÜSE YANDAN ÇARPTI

Beylikdüzü istikametinde ilerleyen metrobüs, Sefaköy mevkisinde kontrolden çıkarak karşı yönden gelen metrobüse yandan çarptı. Metrobüs daha sonra savrularak bariyerlere vurdu.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, metrobüsün altında kalan iki kişiyi çıkardı.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece'de meydana gelen metrobüs kazasında 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 2'si ağır 53 kişinin de yaralandığını duyurdu.

3 GÖZALTI

2 metrobüs şoförü ve 1 denetim amiri gözaltına alındı.

1 kişinin hayatını kaybettiği, 45 kişinin yaralandığı kaza için bilirkişi heyeti görevlendirildi.

Kazaya karışan metrobüslerin camlarının kırıldığı, ön ve iç kısımlarında hasar oluştuğu görüldü.

Ekiplerin kaza yerindeki çalışması sürüyor. Bu arada kazada yara almadan kurtulan yolcular, metrobüs yolunda yürüyerek duraklara ulaşmaya çalışıyor.

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Meydana gelen feci kaza sonrası ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kişinin 22 yaşındaki Ferhat Uçar olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Ferhat Uçar'ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

 

KAYNAK : İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 171 TÜMÜ
  • İstanbul'u 3 hafta önce Şikayet Et
    Ekrem İmamoğlu nerdesin yine tahlilde mısın her zaman olduğu gibi yine yoksun İstanbul yakında 90 yıllara dönecek çünkü hiç hizmet yok olan bize oluyor yazıklar olsun size yazıklar olsun sözde müslüman olanlar nasıl oy verdiniz bu eko ya bu daha başlangıç daha neler neler yaşayacağız
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 3 hafta önce Şikayet Et
    Ooyyyy verenler herşey güzel oldu istanbula yakışanı yaptınız ulann dağ kadrocuları İBB ye Kayyum atanmalı ve tüm kadrolar bıranşlar tuvaletçiler bile incelenmeli,,, bakın yarısı beleş maaş İBB,den alıyodurlar kadrocular,,ve hiçbirinden temiz kaadı istenmemiştir
    Cevapla
  • Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Ordaki obeyaz arabadan metrobüs yön değistirmiş
    Cevapla
  • ygh 3 hafta önce Şikayet Et
    chp demek ölüm demek kötülük demek
    Cevapla
  • ileri LEVEL 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah mekanını cennet etsin. üzücü bir durum. Normalleşmeye başladı istanbul eski 90 lı yıllara geri döndü herşey güzel olacak dediklerinde bundan bahsediyorlardı. yakında patlayan çöpler olmasada toplanmayan çöpler pis kokular iyi hal alışverişleri tanıdıklara yapılan güzellikler ve en önemlisi kentin demografik yapısı değişir. Çalışanlarıda demli çay sevenlerden oluştururlar oldu bitt
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR