Metroda çocuğa şiddet uygulayan şüpheli gözaltına alındı

Yenikapı-Hacıosman metrosunda küçük yaşta bir çocuğa şiddet uygulanmasıyla ilgili görüntüler üzerine başlatılan çalışmada, çocuğa şiddet uygulayan D.A. gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2024 20:15 GÜNCELLEME 29.08.2024 20:42 GÜNCEL
Metroda çocuğa şiddet uygulayan şüpheli gözaltına alındı
Metroda çocuğa şiddet uygulayan şüpheli gözaltına alındı

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çocuklar dünyanın en masum varlıkları, en büyük zenginliğimizdir. Çocuklara yönelik şiddet asla kabul edilemez" dedi.

Yenikapı-Hacıosman metrosunda saç tokası satan ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen küçük bir çocuğa bir kişinin şiddet uyguladığı anlar sosyal medyada paylaşılmış ve büyük tepki çekmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sosyal medyada yer alan ve metroda 'Yabancı uyruklu bir çocuğa şiddet uygulayan' şahısla ilgili görüntüler İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce incelenmiştir. Yapılan araştırmalar sonrasında olayın Yenikapı-Hacıosman M2 metrosunda meydana geldiği, çocuğa şiddet uygulayanın ise 41 yaşındaki D.A. adlı şahıs olduğu tespit edilmiştir. Şüpheli şahıs bugün yakalanarak gözaltına alınmıştır. Çocuklar dünyanın en masum varlıkları, en büyük zenginliğimizdir. Çocuklara yönelik şiddet asla kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 58 TÜMÜ
  • Cemal alkan 2 hafta önce Şikayet Et
    Sayın içişleri bakanımıza teşekkür ediyoruz bu olaya duyarsız kalmadığı için en azından başka zorbalarda bunu görünce böyle bir şey yapmaya cesaret etmezler çocuklar melektir masumdur onlar bir hata yapınca onlara tatlı dille nasihat ettiğinde ne yapmazlar şiddetin her türlüsünü kınıyorum
    Cevapla
  • Uğur 3 hafta önce Şikayet Et
    Bazı yorumlara bakıyorumda… Bu kadar gaddar ve acımasız olunurmu? Koskoca adam çocuğu herkesin içinde nasıl dövüyor. İçim sızladı. Çocuğa vurulurmu ya……
    Cevapla
  • volkan 3 hafta önce Şikayet Et
    o alçak adama hangi tokatın cezasının ne olduğunu ayrı ayrı göstererek anlatsın polisimiz. tokat tekme yumruk... farklı pozisyonlardan farklı şiddetlerde vurulan her darbeyi tek tek uygulamalı olarak gösterip her darbenin cezasını tek tek anlatsın.
    Cevapla
  • çağrıbey 3 hafta önce Şikayet Et
    ağzını burnunu kırmadan bırakmayın ibret olsun
    Cevapla
  • misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    ümit özdağ işte eserin kına yak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR